romtom Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 7 Czerwca 2017 witam wszystkich i pozdrawiam. Nawiązując do tematu prosiłbym o wklejanie zdjęć pieców; wędzarni itp w których pieczecie prosiaki oraz opis sposobu ich pieczenia, Mogą to być również piece elektryczne własnej roboty projekty itp. Szukam pomysłu na zbudowanie praktycznego pieca do pieczenia prosiaków. Z góry dziękuje za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14387-piec-do-pieczenia-prosiak%C3%B3w/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Kolega z Krapkowic to powinien niemiecki znac https://www.google.de/search?q=spanferkel&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiwtaqKjq_UAhXSZlAKHb9bBmAQ_AUICigB&biw=1366&bih=590#tbm=isch&q=spanferkel+grill Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14387-piec-do-pieczenia-prosiak%C3%B3w/#findComment-554007 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iuzeg Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 23 Listopada 2017 (edytowane) CześćJa mogę się pochwalić moim combo grill, rożen, wędzarnia. Świniaczek miał 24 kg. Czas pieczenia prawie 9 godzin co prawda końcówką pieczenia słabo pamiętam . Edytowane 23 Listopada 2017 przez Iuzeg Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14387-piec-do-pieczenia-prosiak%C3%B3w/#findComment-576742 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 23 Listopada 2017 Bardzo fajny combo ,najlepsze to jest zdjęcie pierwsze zapatrzeni jesteście jakby tam leciał finał ligi mistrzów. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14387-piec-do-pieczenia-prosiak%C3%B3w/#findComment-576787 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.