quartz Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 21 Listopada 2017 W sumie i ja zawsze robiłem w miarę podobnie jak uboższa wersja Henia. Ale nie dodawałem majeranku, jakoś przeraża mnie ta ilość...Heniu jak ze smakiem w takich proporcjach, ten majeranek nie dominuje? Cytuj Wyobraźnia jest jak mięśnie. Powinna być trenowana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14794-smalec-wghenia/page/2/#findComment-576514 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 21 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 21 Listopada 2017 Dziś smaczniejszy i to nie tylko moja opinia , ale wiem gdzie popełniłem błąd - dodałem przyprawy zaraz po odstawieniu z ognia i "zabiłem" smak pieprzu ziołowego i czosnku i przez to nawet barwa samego smalcu jest żółta a nie biała. [Dodano: 21 lis 2017 - 08:48]W sumie i ja zawsze robiłem w miarę podobnie jak uboższa wersja Henia. Ale nie dodawałem majeranku, jakoś przeraża mnie ta ilość...Heniu jak ze smakiem w takich proporcjach, ten majeranek nie dominuje? Nie - teraz przyprawy jakieś "delikatniejsze" albo ja mam "drewniane " podniebienie . Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14794-smalec-wghenia/page/2/#findComment-576516 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.