Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

W sumie i ja zawsze robiłem w miarę podobnie jak uboższa wersja Henia. Ale nie dodawałem majeranku, jakoś przeraża mnie ta ilość...Heniu jak ze smakiem w takich proporcjach, ten majeranek nie dominuje?

Wyobraźnia jest jak mięśnie. Powinna być trenowana.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14794-smalec-wghenia/page/2/#findComment-576514
Udostępnij na innych stronach

Dziś smaczniejszy i to nie tylko moja opinia , ale wiem gdzie popełniłem błąd - dodałem przyprawy zaraz po odstawieniu z ognia i "zabiłem" smak pieprzu ziołowego i czosnku i przez to nawet barwa  samego smalcu jest żółta a nie biała. 


[Dodano: 21 lis 2017 - 08:48]

W sumie i ja zawsze robiłem w miarę podobnie jak uboższa wersja Henia. Ale nie dodawałem majeranku, jakoś przeraża mnie ta ilość...Heniu jak ze smakiem w takich proporcjach, ten majeranek nie dominuje?

  Nie - teraz przyprawy jakieś "delikatniejsze" albo ja mam "drewniane " podniebienie . 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14794-smalec-wghenia/page/2/#findComment-576516
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.