Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie, ja także działałem w społecznie i zapraszaliśmy na nasze regaty i ogniska wiele znanych osób m.in.: Krzysztof Baranowski, Krystyna Chojnowska-Listkiewicz, Karol Jabłoński, Henryk Strzelecki (Henri Lloyd), Dorota Staszewska, Izabela Trojanowska, Zbigniew Kusznierewicz i wielu innych. Próbowaliśmy także komercji, ale zawsze było za drogo.

Moim zdaniem ktoś typu np. gwiazdy programów kulinarnych z TV powinien sam poprosić i zapłacić za możliwość nakręcenia materiału, bo bez wątpienia zgarnąłby za taki materiał kupę kasy. Może jeszcze wydałby książkę z przepisami.

Ponadto wiele forów w internecie zaśmiecają ludzie niepoważni - czyli błazny internetowe i inne oszołomy. Osobiście z czytania wielu zrezygnowałem.

To forum jako jedyne pozostało (moim zdaniem) jeszcze czytelne i TAK TRZYMAJ.

Wracając do stowarzyszeń, osobiście nie polecam, chyba, że ktoś chce się związać.

Więcej na ten temat:

http://www.prawo.ngo.pl/x/51934

Jurek - od dawna Kibic Forum - Amator

Po dokładnych analizach wszelkich możliwych opcji, których ostatnio dokonałem, oraz obserwacji "dyskusji", wybuchających niekiedy na forum, w pełni podzielam Twoje zdanie Jewo. Trzymajmy swój stary, wypróbowany styl i zero komercji.

Wszelkie artykuły, które ukazują sie w prasie na temat zagrożeń związanych z przemysłową produkcją żywności, działają wspaniale na nasza korzyść. Pozostaje jedynie, jak i gdzie się da, propagowanie naszej strony i forum.

Kiedyś dałem słowo, iż stronka będzie istniała bez względu na ewentualne trudności, czy przeszkody i na pewno go dotrzymam.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Kiedyś dałem słowo, iż stronka będzie istniała bez względu na ewentualne trudności, czy przeszkody i na pewno go dotrzymam.

Póki sił stanie :cry:
Jurek - od dawna Kibic Forum - Amator
W moim przypadku, raczej zdrówka. :wink:

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein