Maxell Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 13 Grudnia 2019 Może uda się wrzucić jeszcze przed świętami. Wspaniała pozycja dla wszystkich, którzy pichcą w kuchni. Autorzy: Zofia Czerny, Maria Dudzik, Eugeniusz Fronczak, Maria Jurkiewicz, Maria Plewniak, Stefania Podedworna, Kazimiera Pyszkowska, Maria Strasburger, Czesław Tederko, Sabina Witkowska W książce zawarte są opisy przemian zachodzących w czasie sporządzania potraw oraz wykazane dodatnie i ujemne cechy stosowanych dotychczas metod technologicznych. Praca niniejsza zawiera również wiadomości fachowe z dziedziny higieny żywienia, chemii spożywczej oraz towaroznawstwa w zakresie niezbędnym przy stosowaniu racjonalnych metod technologicznych.Książka przeznaczona jest dla technologów z wyższym wykształceniem, wykładowców na kursach zawodowych, instruktorów żywienia zbiorowego i kontrolerów branżowych, kierowników przedsiębiorstw gastronomicznych oraz kuchmistrzów i kucharzy. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16733-polecam-rok-1954-technologia-gastronomiczna/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 18 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16733-polecam-rok-1954-technologia-gastronomiczna/#findComment-650352 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 18 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16733-polecam-rok-1954-technologia-gastronomiczna/#findComment-650365 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 19 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 19 Grudnia 2019 (edytowane) Edytowane 19 Grudnia 2019 przez Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16733-polecam-rok-1954-technologia-gastronomiczna/#findComment-650467 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 19 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16733-polecam-rok-1954-technologia-gastronomiczna/#findComment-650469 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 19 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 19 Grudnia 2019 (edytowane) Edytowane 19 Grudnia 2019 przez Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16733-polecam-rok-1954-technologia-gastronomiczna/#findComment-650488 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 19 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16733-polecam-rok-1954-technologia-gastronomiczna/#findComment-650490 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 20 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16733-polecam-rok-1954-technologia-gastronomiczna/#findComment-650569 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 20 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Na potrzeby portalu wedlinydomowe.pl opracował Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16733-polecam-rok-1954-technologia-gastronomiczna/#findComment-650570 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilq1x Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Wszystkiego najlepszego w 2020 roku.Brakuje strony nr 266. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16733-polecam-rok-1954-technologia-gastronomiczna/#findComment-652752 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 1 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Najprawdopodobniej błąd w druku. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16733-polecam-rok-1954-technologia-gastronomiczna/#findComment-652754 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilq1x Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij #12 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Myślałem że źle ponumerowali strony. Ale sądząc po treści to faktycznie zapomnieli o całej stronie. Jeśli uda mi się znaleźć tę pozycję w moich czeluściach, bo gdzieś na pewno jest to podeślę tę stronę - chyba że i w moim wydaniu jej nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16733-polecam-rok-1954-technologia-gastronomiczna/#findComment-652755 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 1 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #13 Opublikowano 1 Stycznia 2020 W nowym roku możesz pochwalić się swą biblioteką. Może coś nam się przyda. Masz może pdf'y? Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16733-polecam-rok-1954-technologia-gastronomiczna/#findComment-652764 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilq1x Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij #14 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Pdf-y mam tylko ogólnodostępne z sieci - czym Cie nie zaskoczę. Chomik i Docer. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16733-polecam-rok-1954-technologia-gastronomiczna/#findComment-652774 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 1 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #15 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Masz coś fajnego, czego nie ma na forum? Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16733-polecam-rok-1954-technologia-gastronomiczna/#findComment-652779 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilq1x Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij #16 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Niestety nie.Nawet jesli uda mi się coś kupić/upolować na allegro, to po wpisaniu tytułu okazuje się że na WB ta pozycja jest juz od dawna... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16733-polecam-rok-1954-technologia-gastronomiczna/#findComment-652845 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 2 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #17 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Kasa z KPP i KPPS bardzo się przydaje. Dzięki niej możemy m.in. nabyć bardzo atrakcyjne pozycję, choć nieraz za sporą kasę. Ale takie jest życie. Większość materiałów na chomiku, dotyczących wędlin, pochodzi z naszej strony. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16733-polecam-rok-1954-technologia-gastronomiczna/#findComment-652847 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilq1x Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij #18 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Cały czas próbuje uzyskać dostęp do biblioteki naukowej SGGW - skarbnicy wiedzy.To że jestem studentem to za mało- bo kierunek się nie zgadza...Ale będę próbował dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16733-polecam-rok-1954-technologia-gastronomiczna/#findComment-652858 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 2 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #19 Opublikowano 2 Stycznia 2020 A ja będę trzymał za Ciebie kciuki. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16733-polecam-rok-1954-technologia-gastronomiczna/#findComment-652860 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.