MGS Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Cześć Szukałem na forum tematu który jasno wyklaruje temat twardego jelita po wędzeniu i nie znalazłem. U mnie ten problem pojawia się co jakiś czas i zastanawiam się z czego może on wynikać. Czy ktoś móglby podać ewentualne błedy przy wyrobie kiełbas które mają wpływ na twardość jelita? Dodam iż chodzi o kiełbasy podpiekane, bez etapu parzenia. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan58 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 (edytowane) https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/162-twarde-jelito-na-kielbasie/?hl=twarde+jelita&do=findComment&comment=11071 Edytowane 18 Sierpnia 2020 przez tytan58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.