Maxell Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 28 Grudnia 2020 W najbliższych dniach rozpoczynam skanowanie, obróbkę i wrzucanie na forum jednej z najlepszych książek technologicznych na naszym rynku, dotyczącej aspektów technologicznych wędzenia żywności. Wyjaśni wiele niedomówień i niejasności. Z czystym sumieniem mogę polecić jako lekturę obowiązkową.Na początek spis treści: Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17974-w%C4%99dzenie-%C5%BCywno%C5%9Bci-technologia-szczeg%C3%B3%C5%82owa/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marko30 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Bardzo ciekawy dział dotyczący bezkręgowców i serów. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17974-w%C4%99dzenie-%C5%BCywno%C5%9Bci-technologia-szczeg%C3%B3%C5%82owa/#findComment-690096 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzaska Opublikowano 19 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 19 Marca 2024 Cześć, czy ta książka się gdzieś znalazła? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17974-w%C4%99dzenie-%C5%BCywno%C5%9Bci-technologia-szczeg%C3%B3%C5%82owa/#findComment-911350 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.