Maxell Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 28 Grudnia 2020 W najbliższych dniach rozpoczynam skanowanie, obróbkę i wrzucanie na forum jednej z najlepszych książek technologicznych na naszym rynku, dotyczącej aspektów technologicznych wędzenia żywności. Wyjaśni wiele niedomówień i niejasności. Z czystym sumieniem mogę polecić jako lekturę obowiązkową.Na początek spis treści: Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marko30 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Bardzo ciekawy dział dotyczący bezkręgowców i serów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzaska Opublikowano 19 Marca Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 19 Marca Cześć, czy ta książka się gdzieś znalazła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.