BonAir Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 18 Września 2008 Po ugotowaniu z uszu ściągnąłem skórę, chrząstkę pokroiłem w "kwadraciki" o boku ok. 5 cm. , wrzuciłem na patelnię z rozgrzanym olejem i przyrumieniłem z obu stron.Po wyjęciu posypałem solą.Zniknęły w jakieś 45 sekund... PS. Proponuję nie informować degustatorów co jędzą lub zrobić to ew. po fakcie Cytuj PozdrawiamBonAir https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?p=47286#47286Co by tu jeszcze sprasować... ? Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1821-chipsy-z-uszu/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etam Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 13 Października 2008 Witam.Na Litwie,a moze nie tylko tam wędzone świńskie uszy to ratytas.Ok 20zł za kilogram na polską walutę.Pychota.Pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1821-chipsy-z-uszu/#findComment-43002 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.