Maxell Opublikowano 13 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 13 Marca 2024 4 Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20652-bia%C5%82a-kie%C5%82basa-z-sdm-prosty-i-%C5%82atwy-w-wykonaniu-przepis/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek79r Opublikowano 15 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 15 Marca 2024 Witam. Szukałem na tej i innych grupach, w informacje znalezione w Google, nie do końca wierzę. Moje pytanie, jak długo można przechowywać białą surową i białą parzoną w lodówce, a także jak wygląda to, jeśli je zamrożę. Oczywiście typowa biała bez peklo Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20652-bia%C5%82a-kie%C5%82basa-z-sdm-prosty-i-%C5%82atwy-w-wykonaniu-przepis/#findComment-910177 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 15 Marca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 15 Marca 2024 Oj coś chyba słabo szukałeś. Jakiś czas temu zamieszczałem na forum informację o czasokresach przechowywania różnego rodzaju wędlin. Z tego co pamiętam, kiełbasa biała surowa może być przechowywana w lodówce 2 doby. Najlepszym sposobem jest rozporcjowanie wyprodukowanej białej kiełbasy i jej zamrożenie. W każdej chwili taka porcję wyciągasz z zamrażarki, rozmrażasz, parzysz i podajesz na stół. Wtedy jest jak świeżo wykonana. Zamrażanie białej po sparzeniu do kiepski pomysł. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20652-bia%C5%82a-kie%C5%82basa-z-sdm-prosty-i-%C5%82atwy-w-wykonaniu-przepis/#findComment-910186 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.