Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Na rękach najpierw wędliny potem kobiety :wink:

A na ciasto reflektujecie , czy już tylko mięcho.

Kocham Kaszuby za ich ciasta i tu mnie kupiłaś :grin:

Na zlocie nawet nie wymiguj się od ciast :grin:

Na zlot taniej bo grupa z pomorskiego się szykuje :devil:

Moje dłubanki

http://mekeke1969.wordpress.com/

Kocham Was mordeczki Wy moje :)

Znaczki WB

https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12295-znaczki-wb/

• Odpowiedzi 423
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Szykuje się, najpierw do Szkoły Masarstwa, potem do Czarciej Podkowy, a potem do Napoleonowa.

Teraz ja jadę z luciola5 swoim samochodem , a w sierpniu mam się z nimi zabrać ,ale jak jedzie nas więcej to też może zmieścimy się jednym samochodem.

Ale z tobą darbarian to się chciałabym umówić na wyjazd w maju na zlot regionalny na warmię. Jeszcze trochę czasu zostało potem się zdzwonimy.

Hanka_Kaszubka33

Wszyscy Jesteśmy Aniołami Z Jednym Skrzydłem....

GDYNIA MOJE MIASTO

Ale z tobą darbarian to się chciałabym umówić na wyjazd w maju na zlot regionalny na warmię. Jeszcze trochę czasu zostało potem się zdzwonimy.

No to masz chłopie nagrabione ;-) To przez zazdrość, i z uciechy że Was zobaczę :grin:

Pozdrawiam Paweł
Wiesz Papla ja teraz tez chce ciasto przywieść ale nie wiem czy mogę konkurować z twoimi wyrobami , bo ty postawisz zylc i kaszankę a mojego ciasta nikt nie ruszy.Poza tym nie wiem to może właściciel gospodarstwa pozwala na żywność z zewnątrz. :tongue:

Hanka_Kaszubka33

GDYNIA MOJE MIASTO

Szykuje się, najpierw do Szkoły Masarstwa, potem do Czarciej Podkowy, a potem do Napoleonowa.

Teraz ja jadę z luciola5 swoim samochodem , a w sierpniu mam się z nimi zabrać ,ale jak jedzie nas więcej to też może zmieścimy się jednym samochodem.

Jak najbardziej zawsze wychodzi taniej :grin:

Moje dłubanki

Znaczki WB

Wiesz Papla ja teraz tez chce ciasto przywieść ale nie wiem czy mogę konkurować z twoimi wyrobami , bo ty postawisz zyl i kaszankę a mojego ciasta nikt nie ruszy.Poza tym nie wiem to może właściciel gospodarstwa pozwala na żywność z zewnątrz. :tongue:

Co jak co ale Papla na pewno nie odmówi kaszubskiego ciasta z kawką lub mlekiem :grin:

Moje dłubanki

Znaczki WB

Kaszubka, Ty nie pytaj, Ty przywoź :!: :!: :!: :grin:

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Wiesz Papla ja teraz tez chce ciasto przywieść ale nie wiem czy mogę konkurować z twoimi wyrobami , bo ty postawisz zyl i kaszankę a mojego ciasta nikt nie ruszy.Poza tym nie wiem to może właściciel gospodarstwa pozwala na żywność z zewnątrz. :tongue:

Kaszubka, czy Ty droźnisz się ze mną czy chcesz zareklamować się :-) Kobietko, twoje ciasta będą rewelacyjnym dodatkiem do całości szkolenia, o proszę bez przesadnej skromności, bo to co dobre i zdrowe trzeba wynosić na piedestał... Się kurcze zaczytałem już dziś, ale podobno człowiek oczytany mówi prawdę ;-)

Pozdrawiam Paweł

OGŁOSZENIE

Osoby, które dokonały wpłaty na II turnus, proszę o potwierdzenie tej operacji,

na jeden ze sposobów: na moje PW, mailowo: papla@me.com, tel. 691 597 792.

Dziękuję z góry.

Pozdrawiam Paweł
Witam Jest mi bardzo smutno ale ja i Darek nie mozemy przyjechac na 2 turnus.(nasza firma ma b powazne problemy sa zwolnienia- jest nieciekawie)Jak sie uspokoi to sie zglosimy Pozdrawiam

Dziękuje za wpisanie mnie na liste uczestników w II kursie!!!!

Pozsrawiam wszystkich!!!!! :wink:

Mobilek

GG9068840

Skype.michal-mobilek

Drogi-one prowadzą Cię do domu ? Nie one są Twoim domem na których codziennie żyjesz....

Przepraszam pozdrawiam wszystkich bo wcześniej pomyliłem litery!!!

Mobilek

GG9068840

Skype.michal-mobilek

Drogi-one prowadzą Cię do domu ? Nie one są Twoim domem na których codziennie żyjesz....

Czy jeszcze jakieś wytyczne, sugestie, porady dla przyszłych uczestników kursu :question:

Hanka_Kaszubka33

GDYNIA MOJE MIASTO

Czy jeszcze jakieś wytyczne, sugestie, porady dla przyszłych uczestników kursu :question:

Zabrać dużo humoru i dystansu do siebie oraz odwagę i wiarę we własne siły. :grin:

Pozdrawiam Paweł

Witam

Zabrać dużo humoru i dystansu do siebie oraz odwagę i wiarę we własne siły. :grin:

Już muszę zacząć ćwiczyć , czasu mało zostało :smile:

Pozdrawiam

Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .

Konserwanty zabijają powoli !!!

Wszyscy chyba zgłębiają swoje wiadomości przed pójściem do szkoły - tak cicho tutaj. :sad:

Trzeba żyć, aby jeść, a nie jeść, aby żyć !!!

Strasznie cicho w temacie .Nikt nic nie piszę , może się faktycznie uczą żeby nie być "zielonym".

Podlasiak ty z samego Białegostoku czy okolic.

Hanka_Kaszubka33

GDYNIA MOJE MIASTO

Jeżeli ktoś mieszka w pobliżu tej trasy:

to mogę go zabrać.

Jadę po Zico do Żyrardowa i mam jeszcze trzy wolne miejsca.

Pozdrawiam... Piotrek.

My też mamy wolne miejsca w samochodzie , ale nie ma chętnych. Panowie nie chcą ryzykować jazdy z panią za kółkiem. :devil:

Jak coś to my możemy przez Płock i Żyrardów. :grin:

Czy koniecznie trzeba przez Częstochowe , może można na skróty , ominąć miasto.

Hanka_Kaszubka33

GDYNIA MOJE MIASTO

Ja mieszkam :grin: :lol: :blush: :wink:

"...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde

Wczoraj snem szczęśliwym,

I każde Jutro wizją nadziei."

Kalidasa V w n.e.

Chętnie bym Was wszystkich uczestników poznała ale się nie zapisałam na szkolenie więc pewnikiem będzie trzeba czekać do Napoleonowa :sad:

"...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde

Wczoraj snem szczęśliwym,

I każde Jutro wizją nadziei."

Kalidasa V w n.e.