Szymon111 Opublikowano 8 Października 2024 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 8 Października 2024 Nie wiem czy to dobry poddział, ale nie mogłem znaleźć nic konkretnego a zazwyczaj z grzałki korzystamy wraz z dymogeneratorem. Problem polega na tym że zostawiłem grzałkę na noc na dworze i zaszła rosą, lecz jako że wtyczka była sucha, włożyłem ją do wędzarni i postanowiłem uruchomić co spowodowało "wyrzucenie różnicówki". Przystąpiłem więc do całkowitego osuszenia grzałki, spędziła też dużo czasu w piekarniku na niskiej temp w celu wygrzania i osuszenia, lecz po włączeniu jej do prądu, zaczyna się nagrzewać o po kilku sekundach nadal "wybija różnicówka". Czy spowodowałem jakieś trwałe uszkodzenie grzałki czy w czym może być problem? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/21929-grza%C5%82ka-elektryczna-powoduje-zwarcie/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi