Skocz do zawartości

Obróbka wstępna mięsa, podrobów, dziczyzny - przypomnienie.


Rekomendowane odpowiedzi

2TŻ-TechGastTo-19-marzec.doc_01.jpg

2TŻ-TechGastTo-19-marzec.doc_02.jpg

2TŻ-TechGastTo-19-marzec.doc_03.jpg

2TŻ-TechGastTo-19-marzec.doc_04.jpg

2TŻ-TechGastTo-19-marzec.doc_05.jpg

2TŻ-TechGastTo-19-marzec.doc_06.jpg

2TŻ-TechGastTo-19-marzec.doc_07.jpg

2TŻ-TechGastTo-19-marzec.doc_08.jpg

2TŻ-TechGastTo-19-marzec.doc_09.jpg

2TŻ-TechGastTo-19-marzec.doc_10.jpg

2TŻ-TechGastTo-19-marzec.doc_11.jpg

2TŻ-TechGastTo-19-marzec.doc_12.jpg

2TŻ-TechGastTo-19-marzec.doc_13.jpg

2TŻ-TechGastTo-19-marzec.doc_14.jpg

2TŻ-TechGastTo-19-marzec.doc_15.jpg

2TŻ-TechGastTo-19-marzec.doc_16.jpg

2TŻ-TechGastTo-19-marzec.doc_17.jpg

2TŻ-TechGastTo-19-marzec.doc_18.jpg

2TŻ-TechGastTo-19-marzec.doc_19.jpg

2TŻ-TechGastTo-19-marzec.doc_20.jpg

 

Plik pdf dostarczył Kolega bilu72

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/23231-obr%C3%B3bka-wst%C4%99pna-mi%C4%99sa-podrob%C3%B3w-dziczyzny-przypomnienie/
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.