italodisco Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Już w domowych pieleszach i dalej do roboty bo mięsko przyjechało zaraz za mną. Podziękowania dla Papli i Bagno za wspaniałe przygotowanie zajęć a koleżankom i kolegom z kursu za możliwość spędzenia tego czasu w tak miłym i sympatycznym towarzystwie. Pozdrowienia dla wszystkich żubrów Żubrów było czterech Cytuj Pozdrawiam Paweł Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2340-iiib-wa%C5%BCne-dodatkowy-kurs/page/3/#findComment-64261 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papla Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij #52 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Serdecznie dziękuję uczestnikom kursu za wzorowe podejście do tematu szkoły, za przemiłe pogawedki w czasie przerw. Życzę samych sukcesów w kuchni :grin: Cytuj Pozdrawiam Paweł Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2340-iiib-wa%C5%BCne-dodatkowy-kurs/page/3/#findComment-64270 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zico Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij #53 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 italodisco, to już stado Cytuj Paweł 603957797 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2340-iiib-wa%C5%BCne-dodatkowy-kurs/page/3/#findComment-64278 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BROJLEREK Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij #54 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zubry byly nauka byla praca byla atmosfera tez byla ale jakie wyroby :lol: Biala kielbasa pod kazdym wzgledem przebija wszystkie kielbasy swiata. To wlasnie my cala ekipa III kursu. Cytuj ja-Nina Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2340-iiib-wa%C5%BCne-dodatkowy-kurs/page/3/#findComment-64282 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łasuch Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij #55 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Dzięki serdeczne organizatorom i kursantom. Pierwsi zorganizowali szkolenie na najwyższym poziomie a drudzy pomogli stworzyć przemiłą atmosferę. Jestem pod głębokim wrażeniem i teraz nie mogę się doczekać zlotu. Pozdrawiam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2340-iiib-wa%C5%BCne-dodatkowy-kurs/page/3/#findComment-64361 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papla Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij #56 Opublikowano 22 Maja 2009 Długo oczekiwane zdjęcia z kursu IIIb. Dostałem je dzięki uprzejmości Zdzisława Bziuka z Płocka, wielkie dzięki i prośba do innych uczestników o przysłanie zdjęć ze swoich aparatów. IIIb turnus: 5-6-7 IV 2009 http://gallery.me.com/papla#100070 Cytuj Pozdrawiam Paweł Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2340-iiib-wa%C5%BCne-dodatkowy-kurs/page/3/#findComment-69098 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes855 Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij #57 Opublikowano 24 Maja 2009 Co za zbieg okoliczności , wspaniałe wspomnienia odżyły na nowo po obejrzeniu zdjęć na dodatek dzisiaj grillowanie wspaniałej kursowej białej kiełbasy( co za smak) do tego swojskie piwo -życie jest piękne, byłoby jeszcze piękniejsze gdyby nie ten bucior gipsowy. Pozdrowienia dla wszystkich P.s Paweł wszystko ok galeria chodzi pięknie żadnych problemów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2340-iiib-wa%C5%BCne-dodatkowy-kurs/page/3/#findComment-69359 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papla Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij #58 Opublikowano 27 Maja 2009 Do galerii ze zdjęciami z IIIb turnus: 5-6-7 IV 2009 http://gallery.me.com/papla#100070 Dołożyłem dziś zdjęcia od Bezy i Wiesława, dzięki serdeczne. Życzę przyjemnego oglądania :-) Cytuj Pozdrawiam Paweł Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2340-iiib-wa%C5%BCne-dodatkowy-kurs/page/3/#findComment-69570 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.