gizy Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 17 Września 2009 witam...rok temu a moze troche wiecej..znalazlem tu taj przepis na kielbase....ktorej nazwe zapomnialem...pamietam tylko tyle ze miesa sie nie mielilo przez maszynke a tylko sie kroilo na kawalki i rozbijalo sie je jak na kotleciki schabowe,,czy tez bitki...zamiast cukru,,uzywalo sie miod....byla to star recepta z 17=18 wieku...probowalem szukac ale bez skutecznie..czy ktos z was moze pamieta lub ma ta recepture\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\/prosze o podzielenie sie ze mnadziekuje serdeczniegizy Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2949-receptura/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aniaandy'ego Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 17 Września 2009 gizy, przepis o który pytasz znajdziesz tutaj https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=1130&highlight=kie%B3basa+szlachty Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2949-receptura/#findComment-80426 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizy Opublikowano 17 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 17 Września 2009 przepis o który pytasz znajdziesz tutaj https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=1130&highlight=kie%B3basa+szlachty[/ BINGO!!!!!!!Dziekuje bardzo.Pozdrawiam serdecznie gizy Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2949-receptura/#findComment-80428 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.