Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Szkolenie numer: 04-2010

Zakres tematyczny: „Domowe przetwórstwo mięsa” - profil podstawowy

termin: 23-24-25 kwietnia 2010 roku

koniec rezerwacji jak i wpłat: 9 kwietnia 2010 roku

 

Proszę rejestrować się tu:

Rejestracja na szkolenie 04-2010

 

Lista uczestników jest tu podana jako informacyjna

aby można było np. wspólnie zaplanować podróż jednym środkiem komunikacji.

Kontakt do określonej osoby (po zgodzie na podanie) będę podawał bezpośrednio

osobie zainteresowanej.

 

W tym temacie proszę też proponować rodzaje wyrobów

które chcą Państwo aby były zrobione na szkoleniu.

 

Uczestnicy:

 

Lp. - Imię i nazwisko - Nick - Miasto przyjazdu

 

1. Ryszard Buda - Starogard Gdański

2. Anna Buda - Starogard Gdański

3. Andrzej Krajewski - Brodnica

4. Andrzej Borkowski - Częstochowa

5. Sławomir Duda - Tarnów

6. Beata Duda - Tarnów

7. Sebastian Chmielarek - Żabia Wola, Osowiec

8. Marcin Penk - Łeba

9. Radosław Jarmulewski - Darzlubie

10. Aleksander Gierwatowski - Darzlubie

11. Rafał Tuszyński - Grodzisk Mazowiecki

12. Kamil Cichoń - Radom

13. Halina Walkiewicz - Radom

14. Grzegorz Ornacki - Tęczynek

15. Krzysztof Bocheński - Rzeszów

16. Agnieszka Chodkowska - Częstochowa

17. Jakub Marciniak - Częstochowa

18. Henryk Piasecki - Płock

19. Michał Uliński - Gostyń

20. Paweł Orych - Wołomin

21. Marek Kułak - Wołomin

22. Mariusz Szymański - Lubawa

23. Piotr Grobelny - Lubliniec

24. Marek Bakalarski - Tomaszów Maz.

 

Rezerwacja na liście oczekujących:

1. Grzegorz Pietraszewski - Kraków

2. Jan Nawara - Miechów

3. Marian Kajdas - Miechów

4. Dariusz Golemo - Paxton, USA

Pozdrawiam Paweł
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3328-04-2010/
Udostępnij na innych stronach

  • 4 miesiące temu...

Info dla Papli.

Właśnie rozmawiałem ze Zdrowo-Domowo. Paczka z przyprawami na kurs została wysłana kurierem w poniedziałek na adres Zrębic.

Dzięki Ci serdeczne niezawodny Kolego. :grin:

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3328-04-2010/#findComment-109745
Udostępnij na innych stronach

I już po kursie.

 

Chciałbym serdecznie podziękować prowadzącym Andrzejowi i Pawłowi za poświęcony czas i przygotowanie szkolenia. Jestem pod wielkim wrażeniem pozytywnej atmosfery panującej podczas całego kursu. Liczę na kolejne szkolenia, o których rozmawialiśmy tuż przed wyjazdem.

 

Pozdrawiam wszystkich uczestników, prowadzących i gospodarza Folwarku w Zrębicach.

 

GutiMar

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3328-04-2010/#findComment-109913
Udostępnij na innych stronach

Bardzo serdecznie dziękuję naszym Profesorom - Andrzejowi i Pawłowi za świetne przygotowanie kursu, fenomenalną i wszechstronną wiedzę oraz cierpliwość w przekazywaniu i tłumaczeniu nam tajników sztuki masarskiej.

 

A wszystkim uczestnikom życzę samych sukcesów w dochodzeniu do kolejnych etapów wtajemniczenia. Mam nadzieję, że będziemy jeszcze mieli okazję się spotkać.

 

Pozdrawiam,

Paweł

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3328-04-2010/#findComment-110037
Udostępnij na innych stronach

Serdeczne dzięki za przekazaną wiedze na kursie nr.04 w Zrębicach i wielki ukłon w stronę prowadzących Andrzeja i Pawła oraz właściciela FOLWARKU. Jak się ogarnę z robotą bo mamy w firmie pożar bur...lu :shock: to wrzucę foty z kursu. Pozdrawiam wszystkich UCZESTNIKÓW.

RAFAŁ.

...PIES,KOS,JELEŃ ZWIERZYNIEC NIE KUCHNIA...!
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3328-04-2010/#findComment-110311
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.