Papla Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 30 Listopada 2009 Szkolenie numer: 04-2010 Zakres tematyczny: „Domowe przetwórstwo mięsa” - profil podstawowy termin: 23-24-25 kwietnia 2010 roku koniec rezerwacji jak i wpłat: 9 kwietnia 2010 roku Proszę rejestrować się tu: Rejestracja na szkolenie 04-2010 Lista uczestników jest tu podana jako informacyjna aby można było np. wspólnie zaplanować podróż jednym środkiem komunikacji. Kontakt do określonej osoby (po zgodzie na podanie) będę podawał bezpośrednio osobie zainteresowanej. W tym temacie proszę też proponować rodzaje wyrobów które chcą Państwo aby były zrobione na szkoleniu. Uczestnicy: Lp. - Imię i nazwisko - Nick - Miasto przyjazdu 1. Ryszard Buda - Starogard Gdański 2. Anna Buda - Starogard Gdański 3. Andrzej Krajewski - Brodnica 4. Andrzej Borkowski - Częstochowa 5. Sławomir Duda - Tarnów 6. Beata Duda - Tarnów 7. Sebastian Chmielarek - Żabia Wola, Osowiec 8. Marcin Penk - Łeba 9. Radosław Jarmulewski - Darzlubie 10. Aleksander Gierwatowski - Darzlubie 11. Rafał Tuszyński - Grodzisk Mazowiecki 12. Kamil Cichoń - Radom 13. Halina Walkiewicz - Radom 14. Grzegorz Ornacki - Tęczynek 15. Krzysztof Bocheński - Rzeszów 16. Agnieszka Chodkowska - Częstochowa 17. Jakub Marciniak - Częstochowa 18. Henryk Piasecki - Płock 19. Michał Uliński - Gostyń 20. Paweł Orych - Wołomin 21. Marek Kułak - Wołomin 22. Mariusz Szymański - Lubawa 23. Piotr Grobelny - Lubliniec 24. Marek Bakalarski - Tomaszów Maz. Rezerwacja na liście oczekujących: 1. Grzegorz Pietraszewski - Kraków 2. Jan Nawara - Miechów 3. Marian Kajdas - Miechów 4. Dariusz Golemo - Paxton, USA Cytuj Pozdrawiam Paweł Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3328-04-2010/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Info dla Papli.Właśnie rozmawiałem ze Zdrowo-Domowo. Paczka z przyprawami na kurs została wysłana kurierem w poniedziałek na adres Zrębic.Dzięki Ci serdeczne niezawodny Kolego. :grin: Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3328-04-2010/#findComment-109745 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GutiMar Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 I już po kursie. Chciałbym serdecznie podziękować prowadzącym Andrzejowi i Pawłowi za poświęcony czas i przygotowanie szkolenia. Jestem pod wielkim wrażeniem pozytywnej atmosfery panującej podczas całego kursu. Liczę na kolejne szkolenia, o których rozmawialiśmy tuż przed wyjazdem. Pozdrawiam wszystkich uczestników, prowadzących i gospodarza Folwarku w Zrębicach. GutiMar Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3328-04-2010/#findComment-109913 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oprych Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Bardzo serdecznie dziękuję naszym Profesorom - Andrzejowi i Pawłowi za świetne przygotowanie kursu, fenomenalną i wszechstronną wiedzę oraz cierpliwość w przekazywaniu i tłumaczeniu nam tajników sztuki masarskiej. A wszystkim uczestnikom życzę samych sukcesów w dochodzeniu do kolejnych etapów wtajemniczenia. Mam nadzieję, że będziemy jeszcze mieli okazję się spotkać. Pozdrawiam,Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3328-04-2010/#findComment-110037 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUŃCZYK Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Serdeczne dzięki za przekazaną wiedze na kursie nr.04 w Zrębicach i wielki ukłon w stronę prowadzących Andrzeja i Pawła oraz właściciela FOLWARKU. Jak się ogarnę z robotą bo mamy w firmie pożar bur...lu :shock: to wrzucę foty z kursu. Pozdrawiam wszystkich UCZESTNIKÓW. RAFAŁ. Cytuj ...PIES,KOS,JELEŃ ZWIERZYNIEC NIE KUCHNIA...! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3328-04-2010/#findComment-110311 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.