Maxell Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 16 Marca 2010 Kilka zdjęć nadesłanych przez Jakuba Stawianego: 1. Nowoczesność i tradycja. Zdjęcie wykonano podczas instalowania nowej komory u klienta. Przez ścianę wędzarnia tradycyjna: 2. Najnowszy sterownik z panelem dotykowym stosowany w komorach "STAWIANY": 3. Wędzenie serdelków w komorze "STAWIANY": Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3872-nowoczesno%C5%9B%C4%87-i-tradycja/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszyna1696 Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 16 Marca 2010 Mam kolege ktory robi kielbaski i inne wyroby na sprzedaż i ma mardzo podobna wedzarnie tylko bez tej calej elektorniki i spisuje sie rewelacyjnie! Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3872-nowoczesno%C5%9B%C4%87-i-tradycja/#findComment-104922 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekn Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 16 Marca 2010 Ta nowoczesność to nie na naszą kieszeń,zostaje tylko tradycja. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3872-nowoczesno%C5%9B%C4%87-i-tradycja/#findComment-104938 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarod78 Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 18 Marca 2010 Nie jestem bynajmniej przeciwnikiem tradycji, jak pokazuje to zdjecie urzadzenia nowoczesne , automatyczne moga pracowac "ramie w ramie" w jednym zakladzie Cytuj Jakub Stawiany Maszyny i urządzenia dla przemysłu spożywczegoSTAWIANY www.stawiany.pl-------------------------------------------------------skype:jakub.stawiany Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3872-nowoczesno%C5%9B%C4%87-i-tradycja/#findComment-105416 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.