boggi Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Myślałem , że bez wędzenia trzeba trochę dłużej parzyć :blush: A co Wy na to , że parówki są trochę trociniaste , maja takie wyczuwalne grudki ?Może trochę słabo skutrowane , robiłem to malakserem Cytuj Powoli się wprawiam i zaczynam się rozpędzać Pan S jest moim przyjacielem i codziennie go odwiedzam. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ http://boggi-okna.pl Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4258-lejek-do-par%C3%B3wek-z-czego-mozna-zrobi%C4%87/page/2/#findComment-115679 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.