Einshell Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 14 Lipca 2010 4 udka ugotowane w rosole,po 30 dkg-podgardle,wątróbka drobiowa,słoninka-najlepiej już przemielona,2 nie duże cebule, 4 ząbki czosnku, 2 surowe jajka, woreczek ugotowanego ryżu, no i przyprawy-do smaku- pieprz,papryka, wegeta . :smile: [ Dodano: Sro 14 Lip, 2010 14:25 ] I mielimy........ :shock: [ Dodano: Sro 14 Lip, 2010 14:41 ] Ryż dodaję po zmieleniu-przed ostatecznym wymieszaniem. Nakładam do foremek(takie kupione, aluminiowe,jedno-razowe) i zapiekam 25-30 minut na 180*Jeszcze cieplutki najlepszy :thumbsup: ! Synuś mój wtrąbił 4 kromy :shock: Smacznego życzę!!! :grin: Cytuj Einshel ,, Jak 'se' człowiek sam nie zrobi , to mu nikt nie zrobi... '' Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4333-a-mo%C5%BCe-pasztecik/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kermit Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 14 Lipca 2010 30 dkg-podgardle,wątróbka drobiowa,słoninka Surowe czy też sparzone jak udka? Cytuj Kermit zawsze miał chętkę na Pigi...http://www.sciaga.pl/static/templates/sciaga/img/emots/jedzonko.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4333-a-mo%C5%BCe-pasztecik/#findComment-117414 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Einshell Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 14 Lipca 2010 Kermit-podgardle i wąteóbkę można sparzyć ,ale ja kroję w kosteczkę i podsmarzam! Ostatnio 'uszlachetniłam' mięskiem z królika ! Halusia - na jakieś foto trzeba będzie troszkę poczekać bo mam lipny telefon i aparatu brak ale postaram się coś wykombinować [ Komentarz dodany przez: vtec: Sro 14 Lip, 2010 17:23 ] Po co było ustawione wygaszanie w tym poście :question: Usunąłem wszystkie śmieci, jak dalej będzie taki bałagan to temat wyląduje w koszu. Cytuj Einshel ,, Jak 'se' człowiek sam nie zrobi , to mu nikt nie zrobi... '' Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4333-a-mo%C5%BCe-pasztecik/#findComment-117418 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.