Skocz do zawartości

sposób układania wędlin i miesa w supermarketach

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Może są na stronce ludziska, którzy pracują w sieciach handlowych i napiszą o trikach jakie można zastosować w celu większej zachęty klienta :question:

Pozdrawiam

ps. miesiąc temu straciłem pracę :cry: , i trzeba czegoś szukać :wink:

Pozdrawiam

https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4553-spos%C3%B3b-uk%C5%82adania-w%C4%99dlin-i-miesa-w-supermarketach/

To chyba my jestesmy klientami :rolleyes: albo??? :mellow: jak to w koncu jest my sprzedajemy ? czy kupujemy ? :rolleyes: ach wszystko jedno ide spac :cool:

Pozdrawiam i zycze wszystkim,, ukladaczom miesa" dobrego zysku :devil:

kolunia

A nie myślałeś o uczciwej pracy ?????

Sorry a co masz na myśli pisząc uczciwa praca?

marcus

To chyba my jestesmy klientami :rolleyes: albo??? :mellow: jak to w koncu jest my sprzedajemy ? czy kupujemy ? :rolleyes: ach wszystko jedno ide spac :cool:

Wyraźnie napisałem posta z zapytaniem o ludzi którzy się tym zajmują i nie są mi potrzebne jakieś chore komentarzyki :!:

dzięki

kolunia

A nie myślałeś o uczciwej pracy ?????

Sorry a co masz na myśli pisząc uczciwa praca?

marcus

Wyraźnie napisałem posta z zapytaniem o ludzi którzy się tym zajmują i nie są mi potrzebne jakieś chore komentarzyki :!:

dzięki

Co do utraty pracy to wspolczuje wiem sam po sobie co to znaczy .

Nielacz w jednym poscie dwoch roznych tematow.

To nie chory komenarz tylko niewlasciwe miejsce na takie pytanie .

Pozdrawiam

Nie jestem specem , ale oświetlenie odpowiednim światłem robi wrażenie bo wędlinki i zielenina pod tym światłem wygląda super , a w domu niestety nie :mellow:

Odpowiednio ułożenie i ozdobienie zieleniną też się liczy .

Powodzenia w znalezieniu pracy .

To nie chory komenarz tylko niewlasciwe miejsce na takie pytanie .

a dla czego niewłaściwe :question:

[ Dodano: Pią 17 Wrz, 2010 00:44 ]

Nie jestem specem , ale oświetlenie odpowiednim światłem robi wrażenie bo wędlinki i zielenina pod tym światłem wygląda super , a w domu niestety nie :mellow:

Odpowiednio ułożenie i ozdobienie zieleniną też się liczy .

Powodzenia w znalezieniu pracy .

Dzięki Henio za wskazówki to co napisałeś to znam chodziło mi bardziej o opisanie stylu ułożenia dobrze byłoby zobaczyć jakąś fotkę itp.

ps. mój staż w handlu w dużych sieciach to ponad 10 lat zawsze zajmowałem się świeżą żywnością

Pozdrawiam

Witam!

Może są na stronce ludziska, którzy pracują w sieciach handlowych i napiszą o trikach jakie można zastosować w celu większej zachęty klienta :question:

Pozdrawiam

ps. miesiąc temu straciłem pracę :cry: , i trzeba czegoś szukać :wink:

Co ma jedno z drugim wspólnego??

Chyba że sklep mięsny chcesz otwierać .

ps. mój staż w handlu w dużych sieciach to ponad 10 lat zawsze zajmowałem się świeżą żywnością

To pewnie poznałeś wiele tików .

Hanka_Kaszubka33

Wszyscy Jesteśmy Aniołami Z Jednym Skrzydłem....

GDYNIA MOJE MIASTO

Może są na stronce ludziska, którzy pracują w sieciach handlowych i napiszą o trikach jakie można zastosować w celu większej zachęty klienta

Ekspozycja wędlin

http://www.handelnowoczesny.pl/magazine_more.php/ed_id,55/aid,767/title,Ekspozycja-wedlin/

:grin:

http://images43.fotosik.pl/1180/cf5743008b743b6dm.png

"Kiedy pracuję, to pracuję, a gdy mówię, że pracuję, to tylko mówię."

spec202,zadał tylko pytanie,jak coś wiemy na ten temat to pomóżmy.On stracił pracę :!:
Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej.
Spec202 napisz mi na PW więcej o swoim przygotowaniu i doświadczeniu zawodowym. Byc może postaram się pomóc w załapaniu jakiejś roboty. Może filia SDM na południu? :wink:

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

spec202,

Napisz proszę do mnie na PW - dam kilka rad

Jeszcze nigdy nie było tak źle by nie mogło być jeszcze gorzej... ;-)

albo do mnie na PW to dam Ci namiar na prace w Holandii ( dobre zarobki)

Dzięki Malinowy Bzyk , ale na razie nie ma takiej opcji wyjazdu za granicę.

Wiesz młoda żonka :grin: i dwoje dzieci (7 lat i 6 miesięcy)

Dzięki bardzo za propozycję :wink:

Pozdrawiam

i dwoje dzieci (7 lat i 6 miesięcy)

Starsze ciągle zadaje pytania, młodsze płacze w nocy - ja bym wyjechał :devil: :grin: :grin:

Pozdrawiam :wink:

P.S. Żartowałem :cool:

Zapomniałeś Gonzo o młodej żonce :thumbsup: :grin: :devil: