przemo73 Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 12 Października 2010 Znalazłem krótki artykuł i do tego ciekawy film: http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/bruksela;bedzie;chronic;polskie;kielbasy,72,0,691272.html Cytuj Nie jem po to by żyć, lecz żyję po to by jeść https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?p=89386#89386 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4639-lisiecka-chroniona-unijnim-prawem-i-ciekawy-film/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyl Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 12 Października 2010 Rzeczywiście ciekawy film. Już go kiedyś oglądałem, chyba nawet na tym forum. Dość "oględnie" opisany proces produkcji ale tajników nikt nie zdradzi.Pozdrawiam. Cytuj Pozdrawiam. Bogusław. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4639-lisiecka-chroniona-unijnim-prawem-i-ciekawy-film/#findComment-127800 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekn Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 13 Października 2010 Temat kiełbasy lisieckiej z tym filmem jest już na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4639-lisiecka-chroniona-unijnim-prawem-i-ciekawy-film/#findComment-127814 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darino Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 13 Października 2010 Autorem serji filmów jest Jacek Szklarek szef slow food Polska http://www.polskadobrzesmakuje.pl/PozdrawiamPShttp://www.polskadobrzesmakuje.pl/video.php :grin: Cytuj http://images43.fotosik.pl/1180/cf5743008b743b6dm.png"Kiedy pracuję, to pracuję, a gdy mówię, że pracuję, to tylko mówię." Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4639-lisiecka-chroniona-unijnim-prawem-i-ciekawy-film/#findComment-127826 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.