malpamalpam Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 22 Listopada 2010 Jestem dystrybutorem dziczyzny na terenie Warszawy (dziki, sarny, jelenie, daniele, bażanty). Gwarantuje najniższe ceny w Warszawie. Idealne na świąteczny stół!Wszelkie informacje pod mailem: malpamalpam@wp.pl Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4797-sprzedam-dziczyzn%C4%99-warszawa/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 30 Listopada 2010 Podaj jakie rodzaje dziczyzny będą dostepne w styczniu, lutym i marcu, oraz w jakich cenach, gdyż czas "rozruszać" już kursy specjalistyczne w SDM. Kol. Wojtek, który będzie razem z Andrzejem prowadził zajęcia, od lat "pracuje" również na dziczyźnie. „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4797-sprzedam-dziczyzn%C4%99-warszawa/#findComment-134573 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Kol. Wojtek, który będzie razem z Andrzejem prowadził zajęcia, od lat "pracuje" również na dziczyźnie. Jaki nick ma kolega Wojtek, bo kolega Andrzej to wiem, a kolega Wojtek to nie wiem, a dobrze by było wiedzieć, z jakim specjalistą na dziku się pojeździ. Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4797-sprzedam-dziczyzn%C4%99-warszawa/#findComment-134631 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Dlatego pisałem Kol. Wojtek, gdyż nie jest on jeszcze zarejestrowany na forum (nastąpi to niebawem). Teraz, w związku z dużą ilością prac związanych z przygotowaniem pierwszego kursu i tylko 10-cio dniowym okresem na ich realizację, nie ma zbytnio czasu na szczegółowe opisywanie życiorysu Kolegi. Na pewno sam się niebawem przedstawi, a kursanci będą mieli okazję poznać go już na pierwszym kursie. :grin:W każdym razie ja za niego ręczę. „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4797-sprzedam-dziczyzn%C4%99-warszawa/#findComment-134634 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podlasiak Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 1 Grudnia 2010 nie ma zbytnio czasu na szczegółowe opisywanie życiorysu KolegiPowiem tylko tyle - spotkałem, rozmawiałem, nawet spróbowałem jego wyrobów z dzika - kol. Wojtek zna się na rzeczy i nie dotyczy to tylko dziczyzny ale i innych rodzajów mięs. Trzeba żyć, aby jeść, a nie jeść, aby żyć !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4797-sprzedam-dziczyzn%C4%99-warszawa/#findComment-134678 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi