Maxell Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Szkolenie w Kazimierzu Dolnym Kurs 10-12 12 2010r. Propozycja wyrobów do wykonania na kursie: 1. Kiszka kaszana gryczana 2. Pasztetowa z manną 3. Wędzonki (szynka z nogą, szynka got. polędwica wędzona, boczek wędz. got., baleron got.) 4. Kiełbasa biała wieprzowa i toruńska 5. Salceson węgierski 6. Rolada schabowa pieczona. Wielkość wykonanych asortymentów będzie uzależniona od ilości surowca. Opracował: Gł. Technolog WB - Bagno Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4837-propozycja-wyrob%C3%B3w-do-wykonania-na-kursie-10-12122010-r/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarop Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Szkolenie w Kazimierzu Dolnym Kurs 10-12 12 2010r. Propozycja wyrobów do wykonania na kursie: 1. Kiszka kaszana gryczana 2. Pasztetowa z manną 3. Wędzonki (szynka z nogą, szynka got. polędwica wędzona, boczek wędz. got., baleron got.) 4. Kiełbasa biała wieprzowa i toruńska 5. Salceson węgierski 6. Rolada schabowa pieczona. Wielkość wykonanych asortymentów będzie uzależniona od ilości surowca. Opracował: Gł. Technolog WB - Bagno Pogoda sprzyja może by wyjść na przeciwko " parówkożercom" + zwolennikom kiełbasy wiejskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4837-propozycja-wyrob%C3%B3w-do-wykonania-na-kursie-10-12122010-r/#findComment-134935 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarop Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Czy można uwzględnić moje propozycje do zrobienia na kursie? To jest:1. parówki,2. krakowska i szynkowa,3. głogowska i jałowcowa. Dodatkowo lub w zastępstwie jakiegoś wyrobu podrobowego. Poza tym mam propozycję dla uczestników kursu. Może na stracie zdecydujemy się na zakup dodatkowo większej ilość mięska co by można było słuszne ilości zaprezentować na świątecznym stole. Myślę, że zrobione pod nadzorem naszych mistrzów przetrzymają dzielnie okres zamrażalnikowy i nic nie stracą na swojej znakomitości.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4837-propozycja-wyrob%C3%B3w-do-wykonania-na-kursie-10-12122010-r/#findComment-135157 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.