PePe Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #951 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Wojtku, jak chcesz poznać smak ciasta francuskiego to zrób go sam, na masełku (a nie na oleju palmowym jak w markecie), odpowiednio składane i wałkowane. I koniecznie z kroplą potu (własnego) który wyraźnie wpływa na smak . Pozdrawiam. Cytuj Sznurek od mojej wędzonki jest smaczniejszy od wędlin z marketu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4916-pokemona-fantazje-kulinarne/page/39/#findComment-471179 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #952 Opublikowano 26 Stycznia 2016 No niestety Piotruś, takie prace ręczne to teraz u mnie niestety są niemożliwe. Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4916-pokemona-fantazje-kulinarne/page/39/#findComment-471213 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokemon15 Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #953 Opublikowano 5 Lutego 2016 Wczoraj przy tłustym czwartku... Cytuj MIŁOŚĆ JEST PIĘKNYM KWIATEM KTÓRY KWITNIE POŚRÓD CHWASTÓW Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4916-pokemona-fantazje-kulinarne/page/39/#findComment-473529 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzio Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #954 Opublikowano 5 Lutego 2016 Piękne.Ale kolor jakiś znajomy. Macie z bratem pociąg do brązu? Pociąg to może nie właściwe słowo. Czy lubicie brąz? Jak dziewczyny? Cytuj Ciepło pozdrawiam. dyzio __________________________________________ Hołduję rozkoszom stołu, dzbana i łoża. (kolejność przypadkowa) nie zapominaj o Panu "S" http://wedlinydomowe...go-forumowicza/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4916-pokemona-fantazje-kulinarne/page/39/#findComment-473531 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.