anerka Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Dzisiaj moje ostatnie wędzenie przed Śwętami. Szynki , balerony i boczki uwędzone wcześniej i zamrożone.Niestety nie zrobiłam zdjęć ale mam jeszcze szansę,bo niektóre będę parzyć.Dzisiejsza kiełbasa krakowska wędzona i pieczona wg receptury z 16-ki. Cytuj Dużo nie znaczy dobrze ale dobrze dużo znaczy. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4939-kie%C5%82basa-krakowska/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.