Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, wiem że ten temat pojawiał się w różnych postach, ale chodzi mi o 2 sprawy.

Po pierwsze, czy można kupić i gdzie kupić ubitego koziołka takiego do 6 miesięcy czy mniej?

Po drugie, kwestia przyrządzenia, tak jak prosiaka (no bez nadzienia) czy jagnię.

Dzięki.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4964-pieczony-kozio%C5%82ek/
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.