berni Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 19 Marca 2011 Nr 11 jestem za g. 12:00 rozpoczęcia kursu Asortyment: standard + polędwica łososiowa + coś z wędlin fermentowanych Pozdrawiam [ Dodano: Sob 19 Mar, 2011 22:14 ] Wyszedł przelew 510 zł Pozdrawiam Cytuj Dogoń swoje marzenia.Berni Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5107-zako%C5%84czony-kurs-nr-04-2011-w-dniach-15-17042011/page/2/#findComment-152865 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marynia Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 21 Marca 2011 witam, ja też jestem za podwojeniem produkcji, mam dużą rodzinę :grin: [ Dodano: Pon 21 Mar, 2011 09:20 ] ja - tzn. nr 7 Cytuj marynia Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5107-zako%C5%84czony-kurs-nr-04-2011-w-dniach-15-17042011/page/2/#findComment-153096 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apri Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 23 Marca 2011 Witam wszystkich. Pozwolę sobie zabrać głos w temacie produkcji przedświątecznej. W moim regionie na Wielkanoc królują wędzonki. Szynka , baleron , polędwica , małe kiełbaski do święcenia , itp. Oczywiście jestem tak zafascynowany samodzielną produkcją i domowymi wyrobami , że poddam się ogółowi kursantów i kadrze w doborze asortymentu. Korzystając z okazji , jadę na kurs z Wadowic przez Kraków i dalej na Kazimierz. Jeżeli ktoś chciałby się zabrać , to proszę o kontakt. Pozdrawiam. Krzysztof "Apri" Cytuj Lepiej być grubym niż głupim , lepiej mieć brzuch od piwa niż garb od roboty. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5107-zako%C5%84czony-kurs-nr-04-2011-w-dniach-15-17042011/page/2/#findComment-153710 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bucek Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 24 Marca 2011 Witam! Wybór asortymentu zostawiam prowadzącym.Godzina 12 też mnie odpowiada.Jadę na kurs z Iłowa przez Warszawę, mam dwa miejsca wolne.Proszę o kontakt jeżeli ktoś by się chciał zabrać. Pozdrawiam Jerzy. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5107-zako%C5%84czony-kurs-nr-04-2011-w-dniach-15-17042011/page/2/#findComment-153857 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 24 Marca 2011 Coś mi się wydaje, że o 12 nie da rady zacząć z bardzo prostej przyczyny. Otóż Wojtek po drodze zabiera mięso z ubojni. Nie dysponujemy samochodem chłodnią, więc nie można zabrać półtusz w czwartek zwłaszcza, że będzie coraz cieplej. Myślę, iż kurs rozpocznie się ok. 13.00. Zreszta ten temat ostatecznie ustali Kol. Bagno jutro, a ja go tutaj przedstawię. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5107-zako%C5%84czony-kurs-nr-04-2011-w-dniach-15-17042011/page/2/#findComment-153858 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robin Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij #31 Opublikowano 26 Marca 2011 Ja również jestem za w miarę tradycyjnym asortymentem produkcji, menu "marcowe" było jak dla mnie ok. Można ew. pomyśleć o boczku faszerowanym lub rolowanym. Jak będzie szynka, polędwica, baleron, (normalna) kiełbasa - to będę zadowolony, co będzie extra to zostawiam rozwadze prowadzącym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5107-zako%C5%84czony-kurs-nr-04-2011-w-dniach-15-17042011/page/2/#findComment-154156 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #32 Opublikowano 26 Marca 2011 Warto by pomyśleć o białej kiełbasie. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5107-zako%C5%84czony-kurs-nr-04-2011-w-dniach-15-17042011/page/2/#findComment-154158 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 27 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #33 Opublikowano 27 Marca 2011 + coś z wędlin fermentowanychWędliny dojrzewające robi się tygodniami, a my mamy weekend. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5107-zako%C5%84czony-kurs-nr-04-2011-w-dniach-15-17042011/page/2/#findComment-154239 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hahar Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij #34 Opublikowano 27 Marca 2011 nr 22 też jest za podwojeniem produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5107-zako%C5%84czony-kurs-nr-04-2011-w-dniach-15-17042011/page/2/#findComment-154326 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 27 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #35 Opublikowano 27 Marca 2011 Lista chętnych do uczestnictwa w kwietniowym kursie: 1. Marek Niziałek - Zigo 2. Andrzej Szych - AndrzejKTM72 3. Adam Kamiński 4. Krzysztof Kamiński 5. Krzysztof Polubiec 6. Szymon Jędrusik 7. Maria Wisińska-Kurz 8. Jacek Jędrzejewski 9. Jerzy Struzik 10. Pawel Teodorski 11. Bernard Gajewski 12. Mirosław Szmyt 13 i 14. Pawel Milewski x 2 15. Jacek Gardocki 16. Krzysztof Grzybczyk 17. Artur Wiśniewski 18. Władysław Borucki 19. Jerzy Czubiński 20. Robert Radko 21. Tomasz Karaś 22. Sebastian Stępień 23. Andrzej 24. Wojtek 25. Zbyszek Bakota (mieszka na miejscu) Lista rezerowowa: 1. Andrzej Konopka 2. Mirosław Kwaśniak 3. 4. 5. Wyjaśnienie. Ośrodek zapewnia dogodne noclegi dla 24 osób. Dwa miejsca zarezerwowane są dla prowadzących. Kolor czerwony oznacza zgodę na podwojenie produkcji Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5107-zako%C5%84czony-kurs-nr-04-2011-w-dniach-15-17042011/page/2/#findComment-154355 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #36 Opublikowano 29 Marca 2011 Lista chętnych do uczestnictwa w kwietniowym kursie: 1. Marek Niziałek - Zigo 2. Andrzej Szych - AndrzejKTM72 3. Adam Kamiński 4. Krzysztof Kamiński 5. Krzysztof Polubiec 6. Szymon Jędrusik 7. Maria Wisińska-Kurz 8. Jacek Jędrzejewski 9. Jerzy Struzik 10. Pawel Teodorski 11. Bernard Gajewski 12. Mirosław Szmyt 13 i 14. Pawel Milewski x 2 15. Andrzej Konopka 16. Krzysztof Grzybczyk 17. Artur Wiśniewski 18. Władysław Borucki 19. Jerzy Czubiński 20. Robert Radko 21. Tomasz Karaś 22. Sebastian Stępień 23. Andrzej 24. Wojtek 25. Zbyszek Bakota (mieszka na miejscu) Lista rezerowowa: 1. Mirosław Kwaśniak 2. 3. 4. Wyjaśnienie. Ośrodek zapewnia dogodne noclegi dla 24 osób. Dwa miejsca zarezerwowane są dla prowadzących. Kolor czerwony oznacza zgodę na podwojenie produkcji Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5107-zako%C5%84czony-kurs-nr-04-2011-w-dniach-15-17042011/page/2/#findComment-154536 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #37 Opublikowano 30 Marca 2011 Lista chętnych do uczestnictwa w kwietniowym kursie: 1. Marek Niziałek - Zigo 2. Andrzej Szych - AndrzejKTM72 3. Adam Kamiński 4. Krzysztof Kamiński 5. Krzysztof Polubiec 6. Szymon Jędrusik 7. Maria Wisińska-Kurz 8. Jacek Jędrzejewski 9. Jerzy Struzik 10. Pawel Teodorski 11. Bernard Gajewski 12. Mirosław Szmyt 13 i 14. Pawel Milewski x 2 15. Andrzej Konopka 16. Krzysztof Grzybczyk 17. Artur Wiśniewski 18. Władysław Borucki 19. Jerzy Czubiński 20. Robert Radko 21. Tomasz Karaś 22. Sebastian Stępień 23. Andrzej 24. Wojtek 25. Zbyszek Bakota (mieszka na miejscu) Lista rezerowowa: 1. Mirosław Kwaśniak 2. 3. 4. Wyjaśnienie. Ośrodek zapewnia dogodne noclegi dla 24 osób. Dwa miejsca zarezerwowane są dla prowadzących. Kolor czerwony oznacza zgodę na podwojenie produkcji Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5107-zako%C5%84czony-kurs-nr-04-2011-w-dniach-15-17042011/page/2/#findComment-154641 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #38 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Lista chętnych do uczestnictwa w kwietniowym kursie: 1. Marek Niziałek - Zigo 2. Andrzej Szych - AndrzejKTM72 3. Adam Kamiński 4. Krzysztof Kamiński 5. Krzysztof Polubiec 6. Szymon Jędrusik 7. Maria Wisińska-Kurz 8. Jacek Jędrzejewski 9. Jerzy Struzik 10. Pawel Teodorski 11. Bernard Gajewski 12. Mirosław Szmyt 13 i 14. Pawel Milewski x 2 15. Andrzej Konopka 16. Krzysztof Grzybczyk 17. Artur Wiśniewski 18. Władysław Borucki 19. Jerzy Czubiński 20. Robert Radko 21. Tomasz Karaś 22. Sebastian Stępień 23. Andrzej 24. Wojtek 25. Zbyszek Bakota (mieszka na miejscu) Lista rezerowowa: 1. Mirosław Kwaśniak 2. 3. 4. Wyjaśnienie. Ośrodek zapewnia dogodne noclegi dla 24 osób. Dwa miejsca zarezerwowane są dla prowadzących. Kolor czerwony oznacza zgodę na podwojenie produkcji Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5107-zako%C5%84czony-kurs-nr-04-2011-w-dniach-15-17042011/page/2/#findComment-155254 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #39 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Lista chętnych do uczestnictwa w kwietniowym kursie: 1. Marek Niziałek - Zigo 2. Andrzej Szych - AndrzejKTM72 3. Adam Kamiński 4. Krzysztof Kamiński 5. Krzysztof Polubiec 6. Szymon Jędrusik 7. Maria Wisińska-Kurz 8. Jacek Jędrzejewski 9. Jerzy Struzik 10. Pawel Teodorski 11. Bernard Gajewski 12. Mirosław Szmyt 13 i 14. Pawel Milewski x 2 15. Andrzej Konopka 16. Krzysztof Grzybczyk 17. Artur Wiśniewski 18. Władysław Borucki 19. Jerzy Czubiński 20. Robert Radko 21. Tomasz Karaś 22. Sebastian Stępień 23. Andrzej 24. Wojtek 25. Zbyszek Bakota (mieszka na miejscu) Lista rezerowowa: 1. Mirosław Kwaśniak 2. Karol Zięba 3. 4. Wyjaśnienie. Ośrodek zapewnia dogodne noclegi dla 24 osób. Dwa miejsca zarezerwowane są dla prowadzących. Kolor czerwony oznacza zgodę na podwojenie produkcji Przypominam, iż w zwiazku ze zwiększeniem produkcji przedświatecznej na kursie, składka wynosi 510,00 zł od uczestnika szkolenia. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5107-zako%C5%84czony-kurs-nr-04-2011-w-dniach-15-17042011/page/2/#findComment-155269 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #40 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Lista chętnych do uczestnictwa w kwietniowym kursie: 1. Marek Niziałek - Zigo 2. Andrzej Szych - AndrzejKTM72 3. Adam Kamiński 4. Krzysztof Kamiński 5. Krzysztof Polubiec 6. Szymon Jędrusik 7. Maria Wisińska-Kurz 8. Jacek Jędrzejewski 9. Jerzy Struzik 10. Pawel Teodorski 11. Bernard Gajewski 12. Mirosław Szmyt 13 i 14. Pawel Milewski x 2 15. Andrzej Konopka 16. Krzysztof Grzybczyk 17. Artur Wiśniewski 18. Władysław Borucki 19. Jerzy Czubiński 20. Robert Radko 21. Tomasz Karaś 22. Sebastian Stępień 23. Andrzej 24. Wojtek 25. Zbyszek Bakota (mieszka na miejscu) Lista rezerowowa: 1. Mirosław Kwaśniak 2. Karol Zięba 3. Tomasz Pawlak 4. Wyjaśnienie. Ośrodek zapewnia dogodne noclegi dla 24 osób. Dwa miejsca zarezerwowane są dla prowadzących. Kolor czerwony oznacza zgodę na podwojenie produkcji Przypominam, iż w zwiazku ze zwiększeniem produkcji przedświatecznej na kursie, składka wynosi 510,00 zł od uczestnika szkolenia. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5107-zako%C5%84czony-kurs-nr-04-2011-w-dniach-15-17042011/page/2/#findComment-155379 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #41 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Po długich debatach zapadła decyzja, by w tym przedświatecznym kursie dać sznsę również osobom z listy rezerwowej, które zapisując się na kurs, także liczyły na urozmaicenie światecznych stołów. Roboty będzie multum, więc te kilka godzin przespane na dostawce, nie powinny przeszkadzać.W związku z tym, wszystkie osoby zapisane zarówno na liście podstawowej, jak i rezerwowej biora udział w kursie.Osoby z listy rezerwowej poinformowałem telefonicznie i mailowo. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5107-zako%C5%84czony-kurs-nr-04-2011-w-dniach-15-17042011/page/2/#findComment-155753 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #42 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Końcowa lista przedstawia się następująco: Lista chętnych do uczestnictwa w kwietniowym kursie: 1. Marek Niziałek - Zigo 2. Andrzej Szych - AndrzejKTM72 3. Adam Kamiński 4. Krzysztof Kamiński 5. Adam Stosik 6. Szymon Jędrusik 7. Maria Wisińska-Kurz 8. Jacek Jędrzejewski 9. Jerzy Struzik 10. Pawel Teodorski 11. Bernard Gajewski 12. Mirosław Szmyt 13 i 14. Pawel Milewski x 2 15. Andrzej Konopka 16. Krzysztof Grzybczyk 17. Artur Wiśniewski 18. Władysław Borucki 19. Jerzy Czubiński 20. Robert Radko 21. Tomasz Karaś 22. Sebastian Stępień 23. Mirosław Kwaśniak 24. Karol Zięba 25. Tomasz Pawlak 26. Andrzej 27. Wojtek 28. Zbyszek Bakota (mieszka na miejscu) Kolor czerwony oznacza zgodę na podwojenie produkcji Kolor zielony oznacza dokonaną wpłatę Przypominam, iż w zwiazku ze zwiększeniem produkcji przedświatecznej na kursie, składka wynosi 510,00 zł od uczestnika szkolenia. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5107-zako%C5%84czony-kurs-nr-04-2011-w-dniach-15-17042011/page/2/#findComment-155764 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewkon Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij #43 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Drogi Maxellu. Czy już ustalony został asortyment wyrobów? Ktoś proponował białą ale czy wytrzyma podróż do domu? A może zrobilibyśmy kabanosy? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5107-zako%C5%84czony-kurs-nr-04-2011-w-dniach-15-17042011/page/2/#findComment-155786 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #44 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Dzisiaj w tej sprawie rozmawiałem z Andrzejem (Bagno). Powiedział, iż na pewno chce zrobić dla każdego jakąś szyneczkę, kawał wędzonego boczku, laskę szynkowej. O asortymencie innych wedzonek, kiełbas cienkich i wyrobów podrobowych, będziecie rozmawiali na miejscu. Wspólnie sobie to ustalicie. Ma mi jeszcze dzisiaj przekazać informację co do zakupu dodatkowego asortymentu mięsa, więc być może On także zabierze głos w tym temacie. [ Dodano: Pią 08 Kwi, 2011 19:02 ] No to się wyjaśniło. Oto nadesłana przez Andrzeja propozycja asortymentowa do realizacji na kursie kwietniowym: Propozycja wyrobów na kurs przedświąteczny: 1. Wędzonki, szynka got, baleron got, boczek got, polędwica sopocka i wędzona 2. Kiełbasa cienka „świąteczna” oraz „kółko” 3. Kiełbasa krakowska lub szynkowa wieprzowa 4. Kiełbasa biała parzona 5. Kiszka kaszana gryczana krwista 6. Pasztetowa z manną 7. Salceson wolsztyński 8. Rolada schabowa pieczona – opcja 9. Kabanosy- opcja Wielkość poszczególnych asortymentów będzie uzależniona od ilości surowca i aprobaty uczestników. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5107-zako%C5%84czony-kurs-nr-04-2011-w-dniach-15-17042011/page/2/#findComment-155787 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zigo Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij #45 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Kabanoski na świąteczny stół na pewno by się przydały. Czy wiadomo już ostatecznie o której rozpoczynamy kurs? Zigo Cytuj ZIGO Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5107-zako%C5%84czony-kurs-nr-04-2011-w-dniach-15-17042011/page/2/#findComment-156138 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewkon Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij #46 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Czy Kol. Bagno zdecydował już o godzinie rozpoczęcia szkolenia? To ważne dla tych co mają daleko. Pośpią trochę dlużej przed całonocną produkcją smakołyków. Czy nasz "zaopatrzeniowiec", jeśli mielibyśmy robić kabanosy, przywiezie jelita baranie? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5107-zako%C5%84czony-kurs-nr-04-2011-w-dniach-15-17042011/page/2/#findComment-156478 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #47 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Ważna informacja: Kurs rozpocznie sie o godzinie 14.00 w piątek. Co do zaopatrzenia w surowce i produkty niezbędne do szkolenia to, robimy takie kursy od dawna i dopinamy je zawsze (przynajmniej bardzo się staramy :wink: ) na ostatni guzik. Jesli była mowa o kabanosach, to na pewno jesteśmy przygotowani do ich produkcji pod każdym względem. Pozdrawiam. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5107-zako%C5%84czony-kurs-nr-04-2011-w-dniach-15-17042011/page/2/#findComment-156480 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewkon Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij #48 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Nigdy nie wątpiłem w profesjonalność zaopatrzenia :clap: . Moje pytanie o jelita wynikało z tego, że kabanosy były jedną z opcji :thumbsup: . Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5107-zako%C5%84czony-kurs-nr-04-2011-w-dniach-15-17042011/page/2/#findComment-156483 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanarini0 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij #49 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Czy jest coś, co należałoby wziąć na to szkolenie (jakieś rzeczy, ubrania itp.), a osoba zupełnie niewtajemniczona może o tym nie wiedzieć? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5107-zako%C5%84czony-kurs-nr-04-2011-w-dniach-15-17042011/page/2/#findComment-156485 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zigo Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij #50 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Dołączam się do pytania - czy jakieś sprzęty mamy zabrać ze sobą? PozdrawiamZigo Cytuj ZIGO Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5107-zako%C5%84czony-kurs-nr-04-2011-w-dniach-15-17042011/page/2/#findComment-156493 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.