Gonzo Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 20 Lutego 2011 Bagno, masz rację w tym co piszesz , ale bez peklosoli też dobre , to po co się zastanawiać czy zaszkodzi czy nie , lepiej nie dodawać , takie moje zdanie . [ Dodano: Sob 19 Lut, 2011 23:16 ] Pomyślcie, ile zjedliście dotychczas peklowanych grillowanych kiełbasek ale nasze małe dzieci / wnuki nie .Truciznę aby się na nią uodpornić podje się w małych dawkach.Tak myślę, że te 1 -2 mm nitrozamin to tylko mogą nas uodpornić - to se tak z rana teoretyzuję :???: Pozdrawiam :wink: Cytuj Carpe diem - raz kozie death Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5229-boczek-zrolowany-i-zapiekany-halusi/page/2/#findComment-147790 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.