Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Moi drodzy, chcialam wsyzstkich goraco pozdrowic z malego przepieknego miasteczka Opočna. Tym spelniam zyczenia moje ukochanej Malgosi. Tak jestem i bede myslami z Wami wszyskimi. Chociaz bylam na jednym moze na dwoch spotkaniach, napewno nie zapomne te zadymiarska atmosfere, bardzo fajnych ludzi. O wlasnie cholera gdzie sie ukrywa moj Papcio co mnie nazywal swoja Milenka a pani Papciowa tez super babka, a szef PAul w tej swojej kucharskiej czapce krojil smacznie uwedzonego dzika...to prezpyszne ciasto czekoladowe...nie tego wszystkiego nie da sie zapomnic. I za to Wam wszystkim chce serdecznie podziekowac, za kawal dobrej roboty, i serce ktore dajecie innym, Zyzce Wam co najwiecej pomyslow i wedzonek dobrze uwedzonych.

Pozdrawiam Majka

https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5287-dobr%C3%BD-ve%C4%8Der-v%C5%A1em-milovn%C3%ADk%C5%AFm-dom%C3%A1c%C3%ADch-uzenin/

Witaj Majka.

My także Cię serdecznie pozdrawiamy i wspominamy wspólne spotkania, choć na każdym byłaś krótko.

Może w tym roku do nas dołączysz? Serdecznie zapraszam w imieniu Całej Wędzarniczej Braci.

Wszystkiego najlepszego. :grin:

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Tym spelniam zyczenia moje ukochanej Malgosi.

Majeczka.. jak ja się ciesze ,że Cię tutaj widzę... :grin:

Nie było długo Cię namawiać do odwiedzin.. :wink:

Cieszę się,ze jesteś wśród nas ...jak dawniej !!

Buziaki!!! :lol:

"W życiu piękne są tylko chwile.."

Dżem

majka, Nie znam Cię osobiście ale chciałabym poznać. Poruszyły mnie Twoje słowa, które właśnie przeczytałam.Tutaj jest naprawdę atmosfera, jakiej trudno spodziewać się gdzie indziej. Pozdrawiam i być może do zobaczenia.
Dużo nie znaczy dobrze ale dobrze dużo znaczy.

Milenka! Jakże się cieszę! Danusia już powiadomiona i serdecznie Cię pozdrawia. Zaglądaj częściej.

Mam nadzieję na spotkanie, byłoby miło!

Zdrawim Cię!

W życiu dwa dni są najważniejsze:
 Ten w którym się urodziłeś.
  I ten kiedy zrozumiałeś po co

M.Twain

• 3 miesiące temu...

Witaj Majeczko! :grin:

Miło,że tu zaglądasz. Dziękuję za pozdrowienia i mam nadzieję,że częstszym będziesz tu gościem :smile: .

Dżem

• 2 tygodnie później...

Moi drodzy,

jutro juz koniec roku szkolnego a moj wymarzony urlop z dzieciakami. Zycze wszystkim gorace lato i wysniony urlop. Pozdrawiam Majka

Majeczko!

Życzę Tobie ,żeby te Wasze wakacje były Najwspanialsze pod słońcem :grin: .

Pozdrówka.

Dżem