karolszymczak Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 5 Marca 2011 Orzechy łuskane ułożyć na tacce aluminiowej do grillowania. Wędzić 3h w temperaturze 60-80*C. Po wystudzeniu obtoczyć w soli. Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5320-orzechy-w%C4%99dzone/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Einshell Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 5 Marca 2011 No dobra, ale jakie te orzechy :shock: bo jest troszkę gatunków... :rolleyes: Cytuj Einshel ,, Jak 'se' człowiek sam nie zrobi , to mu nikt nie zrobi... '' Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5320-orzechy-w%C4%99dzone/#findComment-150476 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzeslawFabrycki Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 5 Marca 2011 No prosze ! Prawdziwy zadymiacz to nawet orzechy uwedzi :wink: :grin: Cytuj Czecho Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5320-orzechy-w%C4%99dzone/#findComment-150508 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 6 Marca 2011 Oczywiście włoskie orzechy bo zapomniałem napisać. Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5320-orzechy-w%C4%99dzone/#findComment-150522 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.