gkulka Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Witam, Nabyłem wędzarkę ze Szczecinka, I wydaję mi się - po dłuuugiej lekturze forum, że widzę/ widziałem kilka problemów. 1) Trochę delikatna konstrukcja- w ruch poszła nitownica - wydaje mi się że problem rozwiązany.2) Mocowanie termometru - ja dostałem osobno [termometr nie ma żadnego gwintu ?] gdzie i jak macie umocowany - myślałem o suficie nad klapą ?3)Czy nie ma problemow z wilgocią [wniosek z lektury forum] w początkowym stadium wędzenia. Koledzy jak suszą w beczkach itp.. przy otwartej wędzarce, a u nas jest tylko ten mały "kominek". Myślałem o wycięciu 3 otworów zamykanych klapkami taką wycinarką do dziur pod krany w zlewach metalowych - co myślicie? Jest to wogóle potrzebne ? Narazie to czysta teoria, próbuję wnioski z forum "przełożyć" na mój sprzęt Pierwsze wędzenie w maju . Cytuj Pozdrawiam, gkulka Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5517-pytanie-w%C4%99dzarki-ze-szczecinka/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi