Siara Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 18 Maja 2011 Zakładając dział "Moje wyroby", chcieliśmy stworzyć miejsce, które będzie Wam służyć do prezentacji Waszych wyrobów.Nie chodzi tutaj o przepisy, lecz zdjęcia i opisy.Proszę o nie umieszczanie tutaj przepisów. Służą do tego odpowiednie działy.Dzięki za zrozumienie. Cytuj "W życiu piękne są tylko chwile" PozdrawiamSiara Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5626-zasady-dzia%C5%82u/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stef501 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 gdzie mogę się dowiedzieć ceny jaką oferują uczestniczy forum za przygotowanie mięsa na szynki/ peklowanie/, i uwędzenie z tego mięsa szynek. czy koszt to 8,00 zł za kilogram surowego mięsa , to nie jest dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5626-zasady-dzia%C5%82u/#findComment-211749 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 16 Listopada 2013 U mnie rzeźnicy biorą 5zł za sztukę szynki. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5626-zasady-dzia%C5%82u/#findComment-313550 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.