Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam kolegów kupiłem ,, Encyklopedie gastronomi - Kucharz gastronom'' mam jednak z nią problem wszystkie maja okładki brązowe a ja zielona a ten sam rocznik.

Ta moja

Ta normalna z tego wydania.

 

[ Dodano: Sob 06 Sie, 2011 00:14 ]

Jak ktoś wie dlaczego są rożne okładki proszę o info.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5904-kucharz-gastronom/
Udostępnij na innych stronach

wszystkie maja okładki brązowe a ja zielona a ten sam rocznik.

:shock: No i ... ? A jaką zawierają treść ? :shock: Bo chyba to się liczy.... :rolleyes:

Einshel ,, Jak 'se' człowiek sam nie zrobi , to mu nikt nie zrobi...:) ''

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5904-kucharz-gastronom/#findComment-169707
Udostępnij na innych stronach

No treść ta sama wszystkie receptury dla gastronomi z tamtych lat naprawdę wieka biblia...

aktualna do dziś...

 

[ Dodano: Sob 06 Sie, 2011 00:29 ]

Mnie po prostu interesuje dlaczego inna okładka czy jakaś seria limitowana...dla vipów...

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5904-kucharz-gastronom/#findComment-169708
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.