pokemon15 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Wybaczcie mi, że już teraz zakładam taki temat Świąteczny ale ja niestety święta i wigilię spędzam w pracy w tym roku....Już teraz Wszystkim Wam składam najserdeczniejsze i od serca, życzenia pomyślności i wszystkiego naj naj !!! Zdaję sobie sprawę, że część z nas ma inny światopogląd , czy wyznanie, ale Święta Bożego Narodzenia są szczególne... i wszyscy zrozumieją moja intencję... myśl... Jeszcze raz ... Radujmy się !!! To jest jedyna taka noc ... Wszystkim Siostrom i Braciom życzę spełnienia marzeń, spokojnych i rodzinnych Świąt... takich w najbliższym gronie... Buziaki dla Was !!! Jesteście KOCHANI !!! [ Dodano: Sro 21 Gru, 2011 02:01 ]Wszystkim nie byłem w stanie wysłać kartek z życzeniami... wyrywkowo ze 20 osób wybrałem... a jest nas przecież duzooo wiecej...Wszystkim Wszystkiego Najlepszego !!! I żeby ten Gwiazdor - Mikołaj był "hojny" :devil: Cytuj MIŁOŚĆ JEST PIĘKNYM KWIATEM KTÓRY KWITNIE POŚRÓD CHWASTÓW Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6500-buziaki-%C5%9Bwi%C4%85teczne/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi