Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Moje "Świąteczne" wędzenie.

Peklowanie mięs na mokro 6 dni. Kiełbas 1 dzień. Kiełbasa swojska, kiełbasa "gruba" z gotowej miesznki przypraw o nazwie bez nazwy "przyprawa do kiełbas", szynka naturalna (tylko peklosól), szynka z przyprawami, baleron mąkolicki, boczek naturalny. Razem 14,62 kg. Dym z drzewa jabłoniowego.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6513-w%C4%99dzonki-%C5%9Bwiateczne-wolara/
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.