wolar Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Witam Moje "Świąteczne" wędzenie. Peklowanie mięs na mokro 6 dni. Kiełbas 1 dzień. Kiełbasa swojska, kiełbasa "gruba" z gotowej miesznki przypraw o nazwie bez nazwy "przyprawa do kiełbas", szynka naturalna (tylko peklosól), szynka z przyprawami, baleron mąkolicki, boczek naturalny. Razem 14,62 kg. Dym z drzewa jabłoniowego. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6513-w%C4%99dzonki-%C5%9Bwiateczne-wolara/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.