jacinto Opublikowano 20 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 20 Lipca 2015 Wyroby maja zapach wedzonki, bo siedziały w dymie naprawde długo, z kolorem różnie. Kabanosy mają ładny kolor, reszta dośc blada, ale jest różnica w porównaniu do kiełbasy białej Kabanosy podpiekałem w piekarniku temp 80-90, jakies 45 min. Teraz sie suszą. Cytuj mój najsmaczniejszy blog http://najsmaczniejszy.com.pl Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7242-jacinto-wyrabia-w%C4%99dliny-i-co%C5%9B-tam-jeszcze/page/3/#findComment-436004 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzio Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij #52 Opublikowano 20 Lipca 2015 A smakują tak jak wyglądają? Cytuj Ciepło pozdrawiam. dyzio __________________________________________ Hołduję rozkoszom stołu, dzbana i łoża. (kolejność przypadkowa) nie zapominaj o Panu "S" http://wedlinydomowe...go-forumowicza/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7242-jacinto-wyrabia-w%C4%99dliny-i-co%C5%9B-tam-jeszcze/page/3/#findComment-436007 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacinto Opublikowano 20 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #53 Opublikowano 20 Lipca 2015 Dyzio, sprobuje pewnie jutro, jeszcze niech odrobinke podeschna Wczoraj na obiad zrobiem chaczapuri. Pierwszy raz sam - okazało sie bajecznie proste. Smażenie bez tłuszczu okazało się bardzo skuteczne. Przepis na ciasto jest z tego bloga: http://ostra-na-slodko.pl/2012/07/30/chaczapuri-imeruli/tylko zamiast kefiru dałem maślankę Może to troche profanacja, bo to danie z serem, ale u mnie wypełniaczem była reszta farszu do kiełbasy,cebula i jajko.Fajny pomysł na danie dla niespodziewanych gości - w lodówce lub słoiku jakis farsz zawsze się znajdzie Cytuj mój najsmaczniejszy blog http://najsmaczniejszy.com.pl Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7242-jacinto-wyrabia-w%C4%99dliny-i-co%C5%9B-tam-jeszcze/page/3/#findComment-436010 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzio Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij #54 Opublikowano 20 Lipca 2015 Ale ta fota z FB jest. Nieprawdaż?Kapuję.Ty tu i tam. Tam i tu. Cytuj Ciepło pozdrawiam. dyzio __________________________________________ Hołduję rozkoszom stołu, dzbana i łoża. (kolejność przypadkowa) nie zapominaj o Panu "S" http://wedlinydomowe...go-forumowicza/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7242-jacinto-wyrabia-w%C4%99dliny-i-co%C5%9B-tam-jeszcze/page/3/#findComment-436013 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij #55 Opublikowano 20 Lipca 2015 zachciało mi się bigosu- ale nie takiego ciężkiego -w koncu mamy lato. 1 młoda kapusta lub pół dużej duży pęczek koperku (3 czubate łyżki posiekanego) 150g wędzonej słoniny lub boczku (ja mam swoja słoninkę paprykowana i z czosnkiem ) 200g dobrze uwędzonej kiełbasy Dałeś po garach z tym lekkim bigosem z młodej kapusty - pół na pół z mięchem... Kabanosy podpiekałem w piekarniku temp 80-90, jakies 45 min. Teraz sie suszą. Można i tak... a osłonka jaka do nich? Wczoraj na obiad zrobiem chaczapuri. Nie znam tego jadła.... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7242-jacinto-wyrabia-w%C4%99dliny-i-co%C5%9B-tam-jeszcze/page/3/#findComment-436047 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacan Wojciech Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij #56 Opublikowano 20 Lipca 2015 http://obliczagruzji.monomit.pl/tu znajdziesz przepisy oraz opisy.Pozdrawiam Cytuj Wojciech Pacan Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7242-jacinto-wyrabia-w%C4%99dliny-i-co%C5%9B-tam-jeszcze/page/3/#findComment-436051 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacinto Opublikowano 6 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #57 Opublikowano 6 Września 2015 Wczoraj na obiad zachciało mi sie czegoś takiego - troche to dzieło przypadku, bo akurat udało mi sie kupić pocięte kosci szpikowe.Pieczony szpik i do tego placki ziemniaczane. Tylko sól i pieprz. Mają cudownie delikatną konsystencję, wyjada się łyżeczką Cytuj mój najsmaczniejszy blog http://najsmaczniejszy.com.pl Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7242-jacinto-wyrabia-w%C4%99dliny-i-co%C5%9B-tam-jeszcze/page/3/#findComment-443299 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij #58 Opublikowano 6 Września 2015 Mają cudownie delikatną konsystencję, wyjada się łyżeczką Zdecydowanie wolę w całej kości poszukać szpiku ..... i Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7242-jacinto-wyrabia-w%C4%99dliny-i-co%C5%9B-tam-jeszcze/page/3/#findComment-443364 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij #59 Opublikowano 6 Września 2015 na obiad zachciało mi sie czegoś takiego - troche to dzieło przypadku, Jestem za Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7242-jacinto-wyrabia-w%C4%99dliny-i-co%C5%9B-tam-jeszcze/page/3/#findComment-443375 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.