GuRu Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 10 Września 2012 Kilka osób pytało sie, ile dymu jest z domowej wedzarni. Oto film, który pokazuje ile dymu jest z Borniaka. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7254-tak-dymi-w%C4%99dzarnia-borniak/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 12 Września 2012 Na tym filmie jest mniej dymu niż z mojego grilla! Jeśli o ilość dymu chodzi, to nie wiele jest go, nie tylko u Ciebie na filmiku, ale i u innych osób tak samo. Już o produkcie finalnym nie piszę, bo o tym pisałem. Jak w temacie; mało dymu, a wydaje się że mój grill bardziej dymi. Jak by to jeszcze przez komin puścić, to wcale nie widać, tylko zapach wędzenia mięs da się wyczuć. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7254-tak-dymi-w%C4%99dzarnia-borniak/#findComment-237045 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.