AdamJas Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 5 Listopada 2012 No i poszło! Ci co mieli okazję skosztować - twierdzili że SUPER. 7 dni peklowane; osuszone (wstępnie przed wentylatorem + w wędzarni) uwędzone i po wystygnięciu na dzień drugi polędwice skonsumowane :thumbsup: Dzięki wszystkim za wsparcie i pomoc - :clap: :clap: :clap: Nareszcie jestem w gronie tych, co nie muszą jadać szyneczek sklepowych ociekających jakimiś oślizłymi płynami! :shock: (niestety nie zdążyłem zrobić fotki w przekroju dla pol) :wink: Cytuj Wędzarnicza gastro-faza. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7401-gastro-faza-adama/page/2/#findComment-247784 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.