wilk Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 2 Czerwca 2013 witam daj mąki skrobi i 68 do 70 stopni i musi pomóc i 45 minut Cytuj człowiek uczy się całe życie Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7561-to-i-moje-wyroby/page/2/#findComment-286840 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf325 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 2 Czerwca 2013 pani sprzedajaca mówiła ze to termokurczliwe.na pierwszym zdjęciu wygląda na ładnie naprężona. Marszczy się po wyjęciu z gara czy po przecięciu jak na drugim zdjęciu?po ostudzeniu [ Dodano: Nie 02 Cze, 2013 20:31 ]witam daj mąki skrobi i 68 do 70 stopni i musi pomóc i 45 minutTroche mąki dawalem zawsze do pieczeni rzymskiej ale bede musiał spróbowac dzięki i pozdrawiam. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=9538 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7561-to-i-moje-wyroby/page/2/#findComment-286841 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf325 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 7 Czerwca 2013 http://img197.imageshack.us/img197/8007/004vsg.jpg Uploaded with ImageShack.us Bułeczki z truskaweczką :thumbsup: Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=9538 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7561-to-i-moje-wyroby/page/2/#findComment-287562 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baca Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 7 Czerwca 2013 ralf325, Poszalałeś "ziomal" podrzuć proszę na śniadanko chociaż z jedną blisko masz no nie?podziwiam i moje :clap: Cytuj Pozdrawiam Zbigniew Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7561-to-i-moje-wyroby/page/2/#findComment-287564 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf325 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Obiecuje na pierwsze spotkanie spółdzielni zrobie dla ciebie moze nie z truskawką ale... :grin: Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=9538 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7561-to-i-moje-wyroby/page/2/#findComment-287566 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baca Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij #31 Opublikowano 7 Czerwca 2013 ale..% ? Cytuj Pozdrawiam Zbigniew Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7561-to-i-moje-wyroby/page/2/#findComment-287568 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf325 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #32 Opublikowano 7 Czerwca 2013 ale..% ?Ale zawsze cos bedzie w srodku :grin: Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=9538 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7561-to-i-moje-wyroby/page/2/#findComment-287569 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek2342 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij #33 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Wszystko prezentuje się rewelacyjnie, pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7561-to-i-moje-wyroby/page/2/#findComment-297090 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf325 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #34 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Wszystko prezentuje się rewelacyjnie, pozdrawiam MBez przesady ale dzięki wielkie :wink: Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=9538 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7561-to-i-moje-wyroby/page/2/#findComment-297128 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf325 Opublikowano 13 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #35 Opublikowano 13 Października 2013 Bułeczki troche inaczej wygądają z uwgi na swiatło podczas zdjęcia. Ciasto troche opadło ale dobra izaura, a wedzonki to wszyscy znaja Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=9538 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7561-to-i-moje-wyroby/page/2/#findComment-306577 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf325 Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #36 Opublikowano 3 Listopada 2013 Chlebek z ziarenkami , szczypiorem,i cebulką.Dobry. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=9538 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7561-to-i-moje-wyroby/page/2/#findComment-310505 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz300 Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij #37 Opublikowano 5 Listopada 2013 Cud,miód malina....wszystko pięknie wygląda Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8689-wedzarnia-morfeusza/Niech dym będzie z nami... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7561-to-i-moje-wyroby/page/2/#findComment-311023 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij #38 Opublikowano 6 Listopada 2013 ralf 325 ładny chlebek tylko prośba napisz zawsze przepis z którego korzystałeś aby inni też mogli wykonać.Jeśli to twój własny to też go podaj Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7561-to-i-moje-wyroby/page/2/#findComment-311089 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf325 Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #39 Opublikowano 30 Listopada 2013 Odrabiam zaległosci w fotkach Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=9538 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7561-to-i-moje-wyroby/page/2/#findComment-317441 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf325 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #40 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Upieczone według przepisu wstawionego przez Halusie smietanowiec sie nazywa. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=9538 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7561-to-i-moje-wyroby/page/2/#findComment-317531 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.