menzur Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 12 Marca 2013 mmm Lasagne super wygląda, w Niedzielę robiłem Cannelloni ... ale nie zrobiłem fotki bo się produkt szybko rozszedł. :lol: pychotkę zrobiłeś. :clap: Cytuj Apetyt rośnie wraz ze mną od urodzenia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7857-kuchenne-amatorskie-wariacje-chefa-m/page/2/#findComment-274272 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m. Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 http://s4.postimg.org/48jx27psp/IMG_4307.jpg Karkówka rwana, 9h pieczenia w 90C, marynowana 2 dni. [ Dodano: Pon 08 Kwi, 2013 12:37 ]Czy dobrze widzę, że poprzednie zdjęcia z 1 str. poznikały z tematu? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7857-kuchenne-amatorskie-wariacje-chefa-m/page/2/#findComment-279536 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Czy dobrze widzę, że poprzednie zdjęcia z 1 str. poznikały z tematu?Nic nie poznikało. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7857-kuchenne-amatorskie-wariacje-chefa-m/page/2/#findComment-279544 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.