waro58 Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 5 Października 2013 My tu dyskutujemy o solankach, drewnie do wędzenia, pirolizie, okresu przechowania a mozna inaczej:http://facet.wp.pl/kat,70996,title,Od-pieciu-lat-zywi-sie-wylacznie-surowym-miesem,wid,16042403,wiadomosc.html?ticaid=1116db&_ticrsn=3 P.S. Proszę mój tekst wziąć z "przymrużeniem oka" Cytuj PozdrawiamWaldek Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8591-z-przymru%C5%BCeniem-oka-i-po-co-sie-m%C4%99czymy-w%C4%99dz%C4%85c/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-stasek- Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 5 Października 2013 A ja się zastanawiałem, czemu najbardziej smakują mi wędliny surowe (hit polędwica ala parmeńska).Teraz już wiem, to "zew natury" Cytuj http://www.e-gify.pl/gify/rozne/jedzenie_i_picie/jedzenie_i_picie2.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8591-z-przymru%C5%BCeniem-oka-i-po-co-sie-m%C4%99czymy-w%C4%99dz%C4%85c/#findComment-305100 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waro58 Opublikowano 6 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 6 Października 2013 i jeszcze jeden kwiatek do ogródka:http://finanse.wp.pl/kat,1033691,title,Ten-syf-jesz-w-tanich-wedlinach-Sprawdz,wid,16048358,wiadomosc.html Cytuj PozdrawiamWaldek Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8591-z-przymru%C5%BCeniem-oka-i-po-co-sie-m%C4%99czymy-w%C4%99dz%C4%85c/#findComment-305282 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małgoś Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 6 Października 2013 (edytowane) ..no nie..kolejna sensacja..waro58 .. powielasz wpis Maxella i Andyandy .!!!! Niezły artykulik: http://finanse.wp.pl/kat,1033691,title,Ten-syf-jesz-w-tanich-wedlinach-Sprawdz,wid,16048358,wiadomosc.htmlZaczynamy powolutku piąć się do góry. http://finanse.wp.pl/kat,1033691,title,Ten-syf-jesz-w-tanich-wedlinach-Sprawdz,wid,16048358,wiadomosc.html?ticaid=1116f3Jasno i wyraźnie Edytowane 6 Października 2013 przez Małgoś Cytuj "W życiu piękne są tylko chwile.." Dżem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8591-z-przymru%C5%BCeniem-oka-i-po-co-sie-m%C4%99czymy-w%C4%99dz%C4%85c/#findComment-305283 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violka Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 6 Października 2013 My tu dyskutujemy o solankach, drewnie do wędzenia, pirolizie, okresu przechowania a mozna inaczej:http://facet.wp.pl/kat,70996,title,Od-pieciu-lat-zywi-sie-wylacznie-surowym-miesem,wid,16042403,wiadomosc.html?ticaid=1116db&_ticrsn=3 P.S. Proszę mój tekst wziąć z "przymrużeniem oka" Ja nie będę mrugać tylko powiem że tak można, to styl życia wielu ludzi... http://www.youtube.com/watch?v=8E05ODUW3JQ - sałatka z kurczakiem i organy http://www.rawpaleodietforum.com/ forum surojadów - lifestyle. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8591-z-przymru%C5%BCeniem-oka-i-po-co-sie-m%C4%99czymy-w%C4%99dz%C4%85c/#findComment-305415 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 6 Października 2013 @Violkasałatka z kurczakiem i organy pewnie chodzi Ci o podroby Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8591-z-przymru%C5%BCeniem-oka-i-po-co-sie-m%C4%99czymy-w%C4%99dz%C4%85c/#findComment-305422 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violka Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 6 Października 2013 @Violkasałatka z kurczakiem i organy pewnie chodzi Ci o podroby tak , wątróbka, mózg, serca, o jądrach nie wspomne Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8591-z-przymru%C5%BCeniem-oka-i-po-co-sie-m%C4%99czymy-w%C4%99dz%C4%85c/#findComment-305425 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.