jan58 Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 12 Lutego 2014 Bardzo dziękuję wszystkim którzy umieścili swoje sugestie i opinie do mojego tematu.Po dłuższych przemyśleniach skłonny byłem do 7l ale ze względu na kilka waszych ciekawych spostrzeżeń i postów oraz wysokości mojego pomieszczenia gdzie robię wszystko zdecydowałem się na 5l. Nie robię często wędlin i dużej ilości dlatego załadowanie 3 lub 4 krotne farszem nie powinno sprawić mi większego problemu. Jeszcze raz wielkie ukłony za odzew na mój temat. A może by tak założyć podkluby wędzarniczej braci tych co mają 5l, 7l itd. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.