Maxell Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 27 Lutego 2014 Ostatnio temat wędzarni przydomowych stał się bardzo popularny. To dobrze.Również dzisiaj otrzymaliśmy list o d dziennikarki Tygodnika Rolniczego. Treść listu w załączeniu: "Dzień dobry, jestem dziennikarką ogólnopolskiego "Tygodnika Poradnika Rolniczego". Chciałabym w najbliższym numerze napisać o wędzeniu i domowej wędzarni. Czy Państwo mogliby mi polecić kogoś do rozmowy na ten temat? Byłoby idealnie, gdyby można było odwiedzić tę osobę.PozdrawiamKarolina KasperekTygodnik Poradnik Rolniczy" Bardzo proszę o zgłoszenie się osoby chętnej, gdyż mamy okazję rozpropagować szerzej naszą działalność, a poza tym, jest okazja do zaprezentowania swego prywatnego hobby.Osoby chętne proszę o zgłaszanie się tutaj lub na PW do mnie albo do Vtec'a - podamy dane kontaktowe dziennikarki. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9490-bardzo-prosz%C4%99-o-pomoc/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi