andrzej k Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 18 Grudnia 2014 No i stało się pierwszy wykład o kuchni pałuckiej zaliczony.. Wielkie :clap: Gorąco pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9564-moja-strona-na-facebooku/page/2/#findComment-391401 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_65 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 18 Grudnia 2014 lesniak fajna sprawa wielkie Cytuj Najpierw spojrzyj, z kim jesz i pijesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz. Epikur Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9564-moja-strona-na-facebooku/page/2/#findComment-391406 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Krzysztofie.. Pelna profeska.. Bardzo milo sluchac Twojego wykladu na temat umilowanej przez Ciebie kuchni. W moim rodzinnym domu byly zawsze podawane na wigilie wlasnie takie specjaly no i oczywiscie barszczyki z albo bez dodatkow.. Serducho sie raduje widzac Ciebie w swoim zywiole..Slicznie pozdrawiam Twoja rodzinke i Ciebie..Krzysiu napewno masz jeszcze jakies plany na nastepne wydania ksiazek Twojego autorstwa,, Mozesz cos zdradzic..? Ahaa.. Czy ksiazke "Kuchnia Palucka" mozna juz nabyc w sklepach..? Milych Swiat zycze.. Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9564-moja-strona-na-facebooku/page/2/#findComment-391414 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boggi Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Super sprawa, cieszę się, z tego że odnosisz sukcesy.Od kilku lat Ci kibicuję i chwalę osiągnięcia.Miedzy innymi bibliotekę bardzo bogatą. Cytuj Powoli się wprawiam i zaczynam się rozpędzać Pan S jest moim przyjacielem i codziennie go odwiedzam. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ http://boggi-okna.pl Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9564-moja-strona-na-facebooku/page/2/#findComment-391420 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesniak Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Ksiązka Kuchnia pałucka jest skończona i czeka albo na odpowiednią propozycje od wydawnictwa, albo na Grant z projektu unijnego wszystoko narazie idzei we wałsciwym kierunku...Jak bedzie wydana forum dowie się jako pierwsze. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9564-moja-strona-na-facebooku/page/2/#findComment-391422 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij #31 Opublikowano 18 Grudnia 2014 I tak trzymaj lesniaczku. Korci mnie, aby na forum otworzyć dział Wyroby regionalne.... Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9564-moja-strona-na-facebooku/page/2/#findComment-391425 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesniak Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #32 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Maxellu to by był dobry pomysł, jest tyle ciekawych przepisów wartych aby poznał je świat a ta strona jak inna nadaje się do tego, aby skupić tu wszystkie regionalne potrawy. Zresztą ile mamy wędlin regionalnych i serów, które przepisy już są na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9564-moja-strona-na-facebooku/page/2/#findComment-391444 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij #33 Opublikowano 19 Grudnia 2014 I tak trzymaj lesniaczku. Korci mnie, aby na forum otworzyć dział Wyroby regionalne....To jest BARDZO DOBRY pomysł !! Cytuj Z wyrazami szacunku Stanisław Leszczyński Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9564-moja-strona-na-facebooku/page/2/#findComment-391626 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesniak Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #34 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Witam serdecznie po świątecznie to ostatnie artykuły jakie się ukazały o kuchni pałuckiej. Przepraszam, ze sie tak chwalę...to takie nie Polskie, ale jestem dumny z pracy jaką włożyłem przez te ostatnie kilka lad na promocje kuchni pałuckiej i w końcu to przynosi efekty. Dziękuje wszystkim forumowiczom z wędliny domowe za rady bo bardzo dużo sie tu uczę od was. Mało komentuje ale goszczę tu bardzo często i zawsze będę. http://www.potrawyregionalne.pl/229,8285,WIGILIA_PALUCKA_.htm http://www.potrawyregionalne.pl/229,8255,ZUPY_I_POLEWKI_WIGILIJNE_.htmhttp://www.palukitv.pl/teksty/kulinaria-paluckie/24612-slodko-kwasna-gwiazdka-krzysia.html Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9564-moja-strona-na-facebooku/page/2/#findComment-393230 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszfeniks Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij #35 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Witam serdecznie po świątecznie to ostatnie artykuły jakie się ukazały o kuchni pałuckiej. Przepraszam, ze sie tak chwalę...to takie nie Polskie, ale jestem dumny z pracy jaką włożyłem przez te ostatnie kilka lad na promocje kuchni pałuckiej i w końcu to przynosi efekty. Dziękuje wszystkim forumowiczom z wędliny domowe za rady bo bardzo dużo sie tu uczę od was. Mało komentuje ale goszczę tu bardzo często i zawsze będę. Daj pokój a jak tu się nie pochwalić A jak inaczej przekazać wiedzę? Obserwuje na fejsie Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9564-moja-strona-na-facebooku/page/2/#findComment-393232 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.