- 
                Postów84
- 
                Dołączył
- 
                Ostatnia wizyta
Informacje o profilu
- 
											
												Płeć
												Mężczyzna
- 
											
												Miejscowość
												Władysławów
- 
											
												Zainteresowania
												przyroda
Osiągnięcia esjot
- 
	Wzorowałem się na Cezarym Zalewskim plus trochę własnego doświadczenia z kaszanką "normalną" :-).
- 
	16.10.2018 r. - kiełbasa jubileuszowa A tu po 11 dniach od wędzenia... Pozdrawiam zakręconych [Dodano: 13 mar 2019 - 21:24] Pierwsza kaszanka biała (wrzesień 2018 r.) [Dodano: 13 mar 2019 - 21:31] Początek listopada 2018 r. - wędzenie z bratem. [Dodano: 13 mar 2019 - 21:42] Boże Narodzenie 2018 r. Kaszanka gryczana z domieszką kaszy jęczmiennej. Przygotowania do wędzenia Uwędzone (aha - pierwsze peklowanie w próżni)
- 
	Przepraszam, że dawno się tu nie udzielałem. Czy chodziło Ci o kiełbasę łaciatą? Jeżeli tak, to lepiej późno niż wcale. :-) Pozdrawiam serdecznie. Jurek (esjot)
- 
	Drugie podejście do kiełbasy na soli - z szarym oczkiem (tradycyjna kiełbasa z południa Polski). Pozdrawiam Wędzarniczą Brać.
- 
	Mojej żonie również. [Dodano: 20 wrz 2018 - 22:31] Dzięki Woytas. Pozdrawiam. [Dodano: 20 wrz 2018 - 22:32] elli55 - dziękuję za miłe słowa. Pozdrawiam. [Dodano: 20 wrz 2018 - 22:33] Tylko. [Dodano: 20 wrz 2018 - 22:39] pojętny student Pozdrawiam serdecznie.
- 
	
- 
	Dziękuję Wszystkim pięknie za miłe słowa. Wędzenie to moja pasja.
- 
	
- 
	Wędzenie 08 kwietnia 2018. Wędzenie z 30 kwietnia 2018. Wędzenie 29 maja 2018. Wędzenie 09 czerwca 2018. Wędzenie 07 lipca 2018. Wędzenie 15 lipca 2018 r. Kabanosy - 28 lipca 2018 r. Kiełbasa łaciata (autorska) - 28 lipca 2018 r.
- 
	
- 
	
- 
	Dziękuję Wszystkim za miłe słowa.
- 
	
- 
	Zrobiony jak najbardziej naturalnie - cokolwiek to znaczy.
- 
	Ciasto drożdżowe piekę okazyjnie od bodajże dwudziestu lat. Ten placek powstał dla żony na imieniny.

 
         
                 
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    