Papla Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Szkolenie numer: 09-2010 Zakres tematyczny: „Domowe przetwórstwo mięsa” - profil podstawowy termin: 17-18-19 września 2010 roku link do tematu Lista uczestników jest tu podana jako informacyjna aby można było np. wspólnie zaplanować podróż jednym środkiem komunikacji. Dane kontaktowe do osoby (po zgodzie na podanie) będę wysyłał bezpośrednio osobie zainteresowanej. W tym temacie proszę też proponować rodzaje wyrobów które chcą Państwo aby były zrobione na szkoleniu. Uczestnicy: Lp. - Imię i nazwisko - Nick* - Miasto przyjazdu 1. Maryla Musidłowska - Warszawa 2. Włodzimierz Mielus - Miechów (woj. małopolskie) 3. Włodzimierz Grudzień - Miechów (woj. małopolskie) 4. Stanisław Marzec - Miechów (woj. małopolskie) 5. Sebastian Grabarek - Wrocław 6. Waldemar Łomnicki - Oława 7. Michał Łomnicki - Oława 8. Piotr Majewski - Wrocław 9. Przemysław Becella - Wrocław 10. Mirosław Brusiło - Wiązów (woj. dolnośląskie) 11. Robert Żurawicz - Poznań 12. Jerzy Herszkowicz - Zgierz 13. Michał Sadowiak - Zgierz 14. Michał Grudzień - Miechów (woj. małopolskie) 15. Grzegorz Sadowski - Kraków 16. Dariusz Kurzyk - Smardzewice (woj. łódzkie) 17. Andrzej Borkowski - Rzaska (woj. małopolskie) 18. Marian Bagienic - Słobódka (woj. podlaskie) 19. Marian Stankiewicz - Daniłowce (woj. podlaskie) 20. Bogusław Nitecki - Michałów-Reginów (woj. mazowieckie) 21. Małgorzata Nitecka - Michałów-Reginów (woj. mazowieckie) 22. Jerzy Kujałowicz - Zielonka (woj. mazowieckie) 23. Krzysztof Kłobus - Skwierzyna (woj. lubuskie) 24. Marek Olszewski - Wrocław 25. Agata Polowczyk - Wrocław 26. Janusz Sieczkowski - Radom * jest dopisywany jeśli osoba rejestrująca się na szkolenie taki posiada i go zgłasza. Lista podstawowa jest już zapełniona dlatego proszę zapisywać się na liście oczekujących. Przed terminem zamknięcia rezerwacji jak i końcem wpłat, tj. 7 września 2010 roku, może ktoś z różnych przyczyn zrezygnować a w wtedy osoby z listy oczekującej są informowane o tym fakcie w kolejności zgłoszenia. Odbywa się to na dwa tygodnie przed planowanym szkoleniem. Rezerwacja na liście oczekujących: 1. Artur Samuła - Modliborzyce (woj. Lubelskie) 2. Mariusz Zadroga - Tychy 3. Bogusław Czech - Tychy Cytuj Pozdrawiam Paweł Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4389-09-2010-wrzesie%C5%84/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoteR Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 OOOOOOOO!!!!Nr 1 Maryla Musidłowska, będzie z Wami na kursie popularna Mamaryla z kanału: kuchnia TVpozdrawiamJR Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4389-09-2010-wrzesie%C5%84/#findComment-120236 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontifexmaximus Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 no pewnie niech promuje świetną ideę domowego dymienia, a przede wszystkim smacznego i zdrowego jedzonkapozdrawiam Cytuj ARTUR Z. - Pontifexmaximus Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4389-09-2010-wrzesie%C5%84/#findComment-121853 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papla Opublikowano 7 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 7 Września 2010 Wyroby zaplanowane przez Głównego Technologa do wykonania na szkoleniu.* 1. Wędliny podrobowe- kiszka kaszana krwista gryczana- kiszka pasztetowa z manną- salceson ozorkowy krwisty "szkolny" 2. Kiełbasy- kiełbasa szynkowa wołowa- kiełbasa jałowcowa- kiełbasa biała 3. Wędzonki- baleron wędzony gotowany (w pęcherzu)- polędwica wędzona- polędwica wędzona parzona- boczek wędzony gotowany- szynka tylna wędzona gotowana- szynka z nogą 4. Pieczone- roladę schabową typu zylc * wykonanie powyższych wyrobów jest uzależnioneod uzysku właściwych klas mięsa z półtusz,możliwe są dodatkowe wyroby aby wykorzystaćcałość materiału z rozbioru Cytuj Pozdrawiam Paweł Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4389-09-2010-wrzesie%C5%84/#findComment-123423 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robo Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 20 Września 2010 Witam Jestem w posiadaniu zdjęć grupowych z kursu 9/2010. Wysłałem je również do Pawła Papli. Gdyby ktoś chciał w oryginalnej jakości to niech do mnie pisze na zrobert@wp.pl. Cytuj Pozdrawiam wszystkich, Piwożłop Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4389-09-2010-wrzesie%C5%84/#findComment-125223 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łosoś24 Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 20 Września 2010 Dzięki raz jeszcze wszystkim za wspaniałą zadymiarską atmosferę, dojechaliśmy z Michałem do domku w 2 godzinki. Pozdrawiam i do zobaczenia na następnych zadymach :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4389-09-2010-wrzesie%C5%84/#findComment-125253 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIVON Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 21 Września 2010 Pozdrawiam wszystkich uczestników szkolenia 09-2010. Wielkie dzięki za wspaniałą atmosferę oraz wspólne biesiady. Proponuję aby każdy kto robił fotki na kursie wysłał je do Papli a Pawła proszę o zgromadzenie ich w jednym miejscu aby każdy zainteresowany mógł sobie je pobrać.Do Wrocławia dojechaliśmy w 2h35min. Cytuj Człowiek na poziomie powinien trzymać się w pionie. Moje wyroby: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8179-sivona-wyroby-wlasne/ Pozdrawiam Sebastian tel. 508-365-569 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4389-09-2010-wrzesie%C5%84/#findComment-125272 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.