Gonzo Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 23 Lutego 2016 Ja mam maszynkę nr 8, wilka NMK110 i alfę 32 dlatego pytam.Bo na wilku i alfie przez szarpak to trochę przesada na cienką.A i na ósemce raz rozdrobniłem na szarpaku i jak dla mnie za grube kawałki mięsa były w kiełbasie Cytuj Carpe diem - raz kozie death Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Dor Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 23 Lutego 2016 No fakt jednego nie wziołem pod uwagę - w zależności o wielkości kęsów mięsa - jak kawałki 2x2 to szarpak tylko ruszy i są calkiem fajne - przynajmniej dla mnie - tyle, że ja tylko parzoną - a i mam odczucie, że parzona bardziej zmiękcza mięsko.Ale chyba odbiegamy od tematu.Zdarza mi sie zrobić kiełbasę tylko drobnych oczkach - żeby moja LP nie miała grudek - taka fanaberia kobiety ale wtedy to jest tylko Jej kiełbasa Cytuj Pozdrawiam cieplutko Całość mojej wypowiedzi jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem i moją opinią - chcesz zgadzaj się, nie chcesz nie zgadzaj się. Ja życzę jak najlepiej Czerpiesz ze strony "garściami" to wspomóż forum finansami ___ LINK DO POMOCY KPP Poczytaj o panu S i jak możesz to klepnij go w d..... codziennie 2 razy ___LINK DO STRONY KPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 23 Lutego 2016 - taka fanaberia kobiety To i ja mam taką Cytuj Carpe diem - raz kozie death Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 23 Lutego 2016 To i ja mam taką Od kiedy Pan miewa te fanaberie? Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 23 Lutego 2016 To i ja mam takąOd kiedy Pan miewa te fanaberie? Nie publicznie bo sprawa się rypnie Cytuj Carpe diem - raz kozie death Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rademar Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #31 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Przed świętami poczyniłem pierwszą Chłopską. Była ok. ale bez szału. Żona narzekała, że za dużo tłuszczu ( następnym razem kupie chudszy boczek i drobniej zmiele ), trochę za twarde jelito no i ogólnie jakoś smak taki nie konkretny,.. nie mogłem powiedzieć ani, że bardzo smaczna, ani, że niesmaczna. W sumie to i tak nieźle Zobaczymy jak wyjdzie kolejna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.