Pamiętajcie, że z naszego forum możecie korzystać bezpłatnie tylko dzięki temu, iż kilkadziesiąt osób klika w reklamy. Może już czas abyś do nich dołączył?
Ranking
Popularna zawartość
Treść z najwyższą reputacją w 03.12.2023 w Odpowiedzi
-
Więc tak. Z dzisiejszego wieczora: Syrop z pigwowca do nalewki się wyciąga Marmolada: Wstawione owoce. Pół godziny od zagotowania. Dodanie cukru i przypraw. Barwa po upływie 1 godziny. Barwa po upływie 2 godziny. Barwa po upływie 3,5 godziny. Napełnione dobrocią słoiki Z 1,65kg owoców wyszło 4 sztuki po 400ml + trochę na teraz Cegła szamotowa tym razem się nie sprawdziła, bo miałem więcej owoców na tej patelni. Smażyłem na największym palniku ustawionym na najmniejszy płomień. Było w sam raz. Godzinę przed końcem dodałem jeszcze około 100g cukru. Jakieś wyjątkowo kwaśne owoce w tym roku1 punkt
-
1 punkt
-
1 punkt
-
1 punkt
-
Oj dużo z dużo cukru . będzie taki likierek. Spróbuj dać 200g/kg owoców - już będzie słodka . Ale to zawsze gusta degustatorów.1 punkt
-
Nie bardzo rozumiem jaki cel ma ta dyskusja. Doskonale wiem, co potrzebne jest do organizacji kursu. Nie wiem tylko, dlaczego akurat Ty wypowiadasz się w tym temacie, który właściwie Ciebie nie powinien dotyczyć. To ja, byłem współorganizatorem naszej SDM i pozwolisz, bez obrazy,, że w kwestii jej dalszego działania, będę prowadził rozmowy z osobami, które ze mną ją zakładały kilkanaście lat temu -Andrzejem i DZIADKIEM. Ja również, w odpowiednim czasie udzielę stosownych informacji dotychczasowym i przyszłym absolwentom naszej SDM na temat jej aktualnego statusu. Zarówno rozpoczęcie zajęć w szkole, jak i ewentualne przyczyny ich zakończenia muszą po prostu zostać wyjaśnione. To chyba zrozumiałe, po tak długiej współpracy. O tym już zresztą pisałem wcześniej. Nie będę uczestniczył w dalszej dyskusji do czasu, kiedy będę mógł podzielić się konkretnymi informacjami. Pozdrawiam wszystkich absolwentów SDM, oraz wszystkich tych, którzy z niecierpliwością czekają na rozpoczęcie szkoleń. Bądźmy dobrej myśli.1 punkt
-
Wszystkie kalendarze, łącznie z kilkoma rezerwowymi, zostały właśnie rozdysponowane.1 punkt
-
1 punkt
-
1 punkt
