Skocz do zawartości

Ranking

  1. El komendante

    El komendante

    Użytkownicy


    • Punkty

      2

    • Postów

      616


  2. MariuszB

    MariuszB

    Użytkownicy


    • Punkty

      1

    • Postów

      7 094


  3. mikami

    mikami

    Użytkownicy


    • Punkty

      1

    • Postów

      678


  4. electra

    electra

    **VIP**


    • Punkty

      1

    • Postów

      8 907


Popularna zawartość

Treść z najwyższą reputacją w 25.09.2024 w Odpowiedzi

  1. Witam, Tu właśnie chodzi o moc grzałki, powietrze szybciej się nagrzewa od kiełbasy. Baton potrzebuje ciepła aby osiągnął żądaną temperaturę, słaba grzałka daje radę utrzymać temperaturę w komorze ale już nie ma wystarczająco mocy aby podgrzać szybko baton. Potrzeba czasu. Grzałka o większej mocy zalatwi sprawę szybciej. 👍
    2 punkty
  2. My swoje Ty z uporem swoje Odnośnie powyższego cytatu, podczas pieczenia w domu mamy prawie identyczne warunki, no i mamy piekarnik a nie wędzarnię, więc przykład z du..y,czy ciężko zrozumieć o czy my piszemy?
    1 punkt
  3. Jak ziemniaki male wkladamy do drewnianej lyzki
    1 punkt
  4. Wszystko zależy od Pana piekarnika, trzeba go dobrze poznać😄 Ja też miałem problem z grzaniem góra+dół (spiekanie, a nawet przypalanie od góry). Teraz większość robię na termoobiegu z dolnym grzaniem na drugim poziomie od dołu (bo tam mam prowadnice teleskopowe). Jak koniecznie muszę coś zrobić z grzaniem góra+dół (np próbuję po raz pierwszy jakiś nowy przepis), to daję na najniższy poziom. A jak zapiekam kilkanaście litrów bigosu, ta gar wręcz stoi na dnie piekarnika.
    1 punkt
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.