Skocz do zawartości

Ranking

  1. BazylWidzew

    BazylWidzew

    Użytkownicy


    • Punkty

      6

    • Postów

      3 808


  2. Yerba1

    Yerba1

    ***SPONSOR JUBILEUSZU***


    • Punkty

      2

    • Postów

      4 101


  3. SZCZEPAN

    SZCZEPAN

    Mistrz Masarski WB


    • Punkty

      1

    • Postów

      805


  4. arkadiusz

    arkadiusz

    **VIP**


    • Punkty

      1

    • Postów

      13 316


Popularna zawartość

Treść z najwyższą reputacją w 01.10.2025 w Odpowiedzi

  1. Mleko UHT co mam dla Mrozki termin się skończył 27.07, jak jej otworzę to pod koniec litra nie chce już pić bo się kwaśne robi. Coś trzeba z tym zrobić bo mam jeszcze 9 l tego mleka. To wymyśliłem że ser zrobię, wszędzie w internecie piszą że nie da się zrobić sera z mleka UHT Co się nie da, Bazyl zrobił Na próbę gdyby nie wyszło zrobiłem z 0,5 l, wyszło 80 g
    2 punkty
  2. A dziś z racji zakupu parówek ( takich jak w Napoleonowie ) zostałem obdarowany wyrobami pierwszej klasy szyneczką z tłuszczykiem . Co prawda Szczepan twierdzi ,że to dopiero pierwsze próby nad nowym wyrobem , ale chciałbym , żeby moje pierwsze wyroby były tej klasy . Wykonane w dwóch wersjach mniej i bardziej słone , parzone i podpiekane . Wstawiam zdjęcie , ale ono nie do końca odzwierciedla jakość produktu.
    1 punkt
  3. No nie wiem, przyjrzałem się i nie jestem do końca przekonany. Kupię pasek na próbę i może się przekonam lub nie. Dorotko moja przerobiona trąbka do kabanosów ciekawe ile pasków wejdzie🙉.
    1 punkt
  4. Wiem robię grzybka tybetańskiego, ale chciałem sprawdzić czy da się ser zrobić.
    1 punkt
  5. https://sklep.jelux.pl/jelita-baranie/1172-jelita-baranie-2224-15m-na-pasku.html
    1 punkt
  6. Idąc w ślady BazylWidzew też upiekłem 😁
    1 punkt
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.